Mina bästa

Jag måste då motsäga dina ord lite. Jag anser i alla fall att jag har mina bästa vänner kvar, även om ni inte känner så. Tror att vi har kommit över det stadie då vi jämt skrev till varandra, jämt kramade varandra då vi sågs, för vi vet, vi behöver inte det, för vi vet att vi har varandra, var vi har varandra. Vi vet helt enkelt att vi älskar varandra. Så känner jag i alla fall.




 - Mina Bästa Vänner -

Lördag

Gårdagen spenderades med min Alexander, alltid lika härligt.
Fick även ett samtal från min bästa Nilla, hon ville ha sällskap till Maxi sen, så en liten promenad får det bli!
Kvällen kommer att spenderas med mina bästa vänner, Becca&Nilla. Vi ska på barrunda i stan, får se hur länge pengarna räcker. För övag är redan pepp på kvällen, länge sen det var bara vi tre.


We belong together
Like the open seas and shores



Du

Då du långsamt kryper mot mig, & lägger dig varsamt på mitt bröst. När du kysser mig så som ingen annan någonsin gjort förut, så vill jag stanna upp i det ögonblicket för evigt

Tokig i dig

Jag hoppas på en skön helg, med lite tid för mig själv. Detta är första helgen på en månad som jag kommer att spendera i Oskarshamn eller P-vik. Har varit Kalmar, Göteborg & även Stockholm.
Ska även göra färdigt allt skolarbete nu som ligger och drar. Ja, jag vet att man bara säger så och sen blir det aldrig av, men jag ska verkligen försöka.




Jag måste erkänna att jag är helt tokig i dig!


Gavin-konsert

Helgen har varit av det blandade slaget.
Började med en riktigt mysig fredag med min älskling. Sen på lördagen var det Halloween-firande, så det blev fest med mina vänner. Riktigt kul faktiskt, och för en gångs skull så var alla utklädda ( av oss iaf ).
Vi drog alla vidare på större fest, där jag måste medge att vi inte riktigt passade in, tänker inte yttra mig hur, jag tror att ni som var med förstår.
Lite för mycket utav spriten för många, och mycket spårade ur. Ett bråk mellan två ledde till att det blev ett nytt bråk mellan två till. Kvällen var inte alls som jag förväntat mig. Jag blev besviken på många, och kanske andra på mig.
Storhelger är defenitivt överskattade.
Stan var av det vanliga slaget. Jag hade dok roligt inne på ankaret, med utanför var mer än vad jag klarade av. Det var så sjukt mycket bråk och tjafs, och på något sätt hamnade jag i det, utan att vara delaktig. Ajja, Oskarshamn suger.
Och här har inga några hämningar, alla har varit med alla. Tragiskt.

Men, helgen bjöd på en del godheter iaf. Emelie och jag begav oss till Stockholm med Fille och Eric. Tog det soft i baren på kvällen med killarna. Och på måndagsmorgonen åt man sig propp av den sjukt goda hotellfrukosten. Emme & jag gick en sväng på stan, åt och hade det gott. Sen på kvällen åkte vi till Globen för att gå på konsert i Annexet, då gjorde även Ted oss sällskap.
Gavin var det som stod på shemat, och vi stod alla som förtrollade när han började sjunga. jag försökte på mig att filma allt, med order från Eric, men fick ganska snabbt kramp.
Även en liten upptäckt gjordes. Emme märkte att ngn tittade på henne, och pekade på honom. jag tittade dit och blev sjukt förvånad att man ser att två meter ifrån oss står Idol-Robin, och även Jesper som åkt ut.
Iaf, konserten var riktigt bra, och när han sjöng We Belong Together, så visste jag inte vart jag skulle ta vägen, min absolut favoritlåt, som är med i min favoritfilm, Tristan och Isolde, hörde jag nu live på scen. En upplevelse jag aldrig kommer att glömma.

RSS 2.0