.




Du betyder allt för mig
Alexander


Vilse i storstan

Helgen spenderades i Göteborg hos min kära syster. Sällskap gjorde min bästa vän Emelie.
Samma dag som vi ankom skulle det självklart festas, så på med partyklänningarna & sen ut på stan.
Det förfetstades på något ställe jag inte minns (tror dock att förfesten höll på längre än den riktiga), senare drog vidare till en gayklubb som hette Gretas. Kan knappast påstå att Emelie & jag passade in där med alla transor, och manliga kvinnor, haha, men det var iaf en upplevelse. Inte precis så att någon vågade ragga på mig & Emelie, då min syster & hennes kompis kom snubblande så fort nån kom fram.
Sådär runt två tiden blev min syster följd till utgången (av en vakt), hon hade drukigt lite för mycket, konstigt då det var deras mål att supa ner mig & Emelie. Så där var vi, mitt i Göteborg, jag hade ingen aning om vart. Med klackskorna på fötterna så kände man ganska snabbt att detta inte skulle gå, så jag gick helt enkelt barfota.
Måste sett ganska roligt ut. Jag var den enda som var någulunda i form, dom andra två är helt borta. Så där gick jag med en tjej på varsin axel (ganska tugnt). Men vägen hem var underhållande, & det stod min syster för. Emelie låg ner på backen & skrattade så fort min syster öppnade munnen, och jag var på god väg jag med.
Efter cirka två timmars gång, tre spårvagnsfärder & ett par korvar så kom vi tillslut fram, och det må jag säga, var jag riktigt glad över.
Lördagen bestod av shoping, och jag hade så ont i mina fötter att jag kunde kapat av dom. På kvällen satt vi och snyftade till en gammal klassiker, Titanic.
På söndagen blev det hemfärd.



Nu är det fest!

Nu är det fest! Laddar hemma hos syrran, sen blir det ut på stan. Efter det blir det Gretas, haha.

Mitt

Bara genom att sätta mig här och skriva så ödslar jag energi på dig, vilket är helt åt helvete fel, men det känns just nu som att du försöker ta allt som betyder något för mig, ifrån mig. Men som sagt, detta är mitt, och det finns inget du kan göra, säga eller skriva som kan ta det ifrån mig.

You'll never change whats been and gone

Fet nice

Helgen var riktigt bra. Började fredagen med mamma på stan, handlade inför kvällen. Så det blev middag med släkten + min älskling.
På lördagsmorgonen vaknade man av Pernilla som skrev till min telefon, sen vaknade man igen av min sötnos som väckte mig med paket. Ett superfint halsband! Kan man bli mer nöjd? .. nej
På lördgaskvällen åt vi planka med mina vänner, sen blev det fest. Måste bara säga det, men jag har världens bästa vänner! 
Söndag blev det en sväng upp till pappa&Anna.

På fredag blir det Björn Gustavsson i Kalmar! Fet Nice, haha

Och imorgon fyller min älskade flicka 18 år!!!!

2 days

Två dagar kvar, sen så är mitt långa väntande över. Äntligen så blir man 18.
Så på fredag blir det planka & fest med mina kära vänner!

Mina vänner är dom bästa!


Ikväll ska jag göra sånt som jag aldrig har tid för annars, som också är lite mindre kul, städa typ.

Nu så saknar jag min älskling mer än vanligt. Vi brukar aldrig få tid till att sakna varandra förutom när jag är i skolan & han på jobbet, men denna vecka har bestått av oerhört lite kvalitetstid med älsklingen.

härligt

Nu sitter man här i skolan och inväntar ett prov i naturkunskap. Jag brukar vanligtvisa vara nervös, men är ingte det nu.. konstigt. Men man ska vara lite nervös, det gör att man presterar bättre.
Kvällen är fortfarande oviss, men lördagen blir mys med min pojk, underbart!

Nu är det mycket i mitt schema framöver

11 okt, min födelsedag
16 okt, emelies födelsedag
17 okt, björn gustavsson i kalmar
24 okt, göteborg med emme
1 nov, stockholm med emme & fler på Gavin

HÄRLIGT, HÄRLIGT

RSS 2.0