skulle kunna skriva en hel uppsats

Länge sen man skrev nu. En hel del har hänt och vissa saker håller sig oförändrade. Jag har hunnit med en latitudhelg som var helt toppen, en himla massa jobb, en resa till Göteborg med underbara människor, sen en hamnfestival med. Inte konstigt att man inte hinner skriva.
Jag har aldrig trott på detta med att skriva ut sina inersta känslor på internet, så jag tar det med mina nära och kära istället, trots att jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur jag känner just nu.

Idag har jag varit med Alexander och köpt en säng. Så den får han hem om tre veckor.. Då har ja bara en vecka kvar hos honom när den kommer, så då blir det inte längre "hemma hos Alexander och mig" utan då blir det "hemma hos Alexander". Det tycker jag känns tråkigt. För då börjar våra liv tillsammans enbart på helgerna igen.
När vi kom hem åkte vi till Rebecca och Tobbe. Grillade lite och drack lite vin. Jätte mysigt!





R.O

Kissebebis

Jag och Alexander har köpt oss en bebiskisse. En Ragdoll/Birma. Om två veckor är han 12 veckor och då får vi äntligen hem honom! Hoppas min andra lilla kisse hemma blir glad över att få sällskap!






RSS 2.0