veckan

Vekan har gått fort, och mycket har bestått av skratt, mestadels med Anna. Men som sagt, skratt leder till skratt. Det vi skrattat åt varar inte lika länge som när vi skrattar åt varandra.
Nu har också mina älsklingar åkt iväg, känns tomt måste jag säga .. men snart är dom hemma igen :)

I förrgår var det fika med emelie, eller rättare sagt två stycken. trivs i ditt sällskap gumman!

Nu ska Martin och jag in till stan och köpa mig ett par jeans.

Super Pepp

Jag är på super bra humör. Hade riktigt roligt idag med tjejerna i mi bildgrupp idag, sjukt nog. Så surt att vi slutar nästa vecka. Vi hade utställning på Orkidea idag, både OT och Nyheterna kom.
Jag ville gärna hålla mig i bakgrunden, men självklart så ville Sandra att jag skulle följa med upp, bara för att hon alltid blir så fin på kort :)
Men det var riktig pinsamt och tyvärr så fick jag kort på min mindre bra bild.

Jag ser jätte mycket fram emot helgen.
 
På fredag: rugby match + sky efterråt 
På lördag: Becca och  Nilla, mina älsklingar fyller år!



224570-71

That's Great

Geografi-provet gick förvånandsvärt bra, det är jag glad över, men nu är det helg och jag vill intetänka på skolan, men det måste jag ändå bara för att vi har två hemska prov nästa.
Gårdagen var bra i skolan för då var alla tjejerna i skolan, Becca, Nilla, Jossan och Anna. Fina flickor det!
Igår fick vi alla värsta skrattanfallet utav en dum bild på en katt som jag hittade, måste visa den nu med, den är så ful!

image65


Igår var det mys med min älskling, min alldelles egna :) Vi tittade på Så Ska Det Låta, och en film, Mr. Woodcock, den var verkligen sjuk.
Idag har vi inte gjort mycket alls, bara varit ute med Maja på en långpromenad, och sen dagat framför tv:n. Snart ska vi ut med Maja en sväng till, och sen laga mat.

Ensamma hemma hela helgen, UNDERBART!

image67

RSS 2.0