regelbundet prat

Idag har jag jobbat sex dagar i streck för att ta igen när jag var sjuk. Imorgon är min sista och sjunde dag. Äntligen. Och på torsdag infinner sig härliga vänner hos mig och Alexander klockan åtta på morgonen för champangefrukost innan vi drar ner till hamnen och Gotlandsbåten. Det kommer att bli en underbar midsommar. Det känner jag på mig. Jag hoppas på fint väder så att vi får ett par underbara dagar. Killarna har även varit och köpt en bergssprängare med nu, så jag känner att det kommer att bli som midsommar 2008. Nej tack, det blev inte mycket sömn den veckan.
För övrigt känns det konstigt att inte prata med Sanda varje dag. Är van att berätta allt som hänt för henne varje dag, men nu? En hel sommar utan regelbundet prat? Jag kommer att prata sönder henne. Jag har redan en massa att berätta!! Saknar dig!
Nu ska jag lägga mig för att orka upp till en sista dag på jobbet!



R.O


En helg utan vila

Jag har haft en riktigt bra helg. Dock jobbat hela helgen men det blev ändå en utgång i toppklass! Började med lite wii hemma hos mig med Emma, Emilia och Pernilla. Det blev en massa skratt och skrik när våra gubbar gick och dog hela tiden! Sen blev det La Scala och det blev riktigt lyckat. Jag och alexander dansade hela kvällen. Vi är bäst tillsammans!
På söndagen var det bara att pallra sig upp när klockan ringde, för att ställa mig och måla. Ja, det är riktigt jobbigt ibland. Tack vare att jag har varit sjuk länge nu, så blir det jobb i hela sju dagar i streck men har nu bara två dagar kvar tills jag och mina vänner åker för att fira midsommar på Gotland. Det kommer att bli riktigt riktigt bra och har nu börjat få peppmeddelanden av mina vänner, haha.


Mina skills i photoshop

Nu har jag varit sjuk i över en vecka men jag tror att det är påväg att äntligen försvinna nu. Fick höra att när det kliar i halsen så är man påväg att bli frisk. På grund av min dumma förkylning så missade jag studentfirandet för Emelie. Jätte tråkigt. Istället låg jag hemma och tittade på film och lade mig vid elva. Men jag har haft tid för mycket när jag varit sjuk. Jag har bland annat förbättrat mina kunskaper i photoshop. Igår när alla skulle gå ut och festa så gjorde Emilia mig sällskap! Mysigt! Vi tittade på disneyfilmer och åt pizza. Tittade även på pretty woman, en av mina favoritfilmer. Sen gick vi in på youtube och tittade på roliga kattklipp! haha.
Idag har jag och alexander bara slappat hemma. Vi gick upp, åt lite mat sen så gick vi och lade oss igen. Vilken söndag alltså.
Nu så längtar jag en massa till Gotland. Att få åka iväg och träffa nytt folk, det är alltid kul. Sen att jag åker med mina underbara vänner gör det perfekt!



Här är min navi av angelina jolie i photoshop.


RSS 2.0