Spendera pengar





  

 

Har klickat hem ännu lite mer saker från hm.se nu. Det är skrämmande vad lätt det är att spendera pengar hemma framför datorn!
Men jag har iaf beställt en virkad väst, en kjol, två linnen och en till bikini! Nu kan sommaren komma tycker jag!


Flickorna



Snodde den här bilden från Nicoles blogg (http://sandovalnicole.blogspot.com/)
Varför har inte denna hamnat på facebook? Tyckte den var söt! Tycker också att det är ganska sjukt, hur underbart bra jag trivs med mina flickor! Dom är underbara!

Igår var jag och Sanda och storhandlade på Willys. Vi delade t.o.m på en kundvagn! Jag sprang runt och tog kort på henne när hon virrade runt där inne som jag sedan la in på facebook. Så när jag kom hem såg jag det undebart fina inlägget hon skrivit i min logg. Tack!!

"Hoppas det gick bra sen, tyckte så synd om dig när du ramlade omkull med cykeln och all din mat.. Värst var ju ägget på skorna och det uppskrapade knät! Synd att du inte köpte plåster ♥"

Idag kände hon också för att vara rolig. Ditt lilla AS! ♥

när det spårade till 90-tals låtarna

Jag har haft en riktigt underbar helg. Älsklingen och jag hade middagsmys med film i fredags. Oxfilé har blivit vår fredagsvana, en riktigt god men dyr vana dock!
På lördagen var det fest som stod på schemat, hos Nicole rättare sagt! Jag hade en sjukt bra kväll och det har jag mina underbara vänner att tack för och mina undebara pojkvän. Vi var på Afterski'n på Big Bang, skit kul! När kvällen var slut hade jag så fruktansvärt ont i fötterna av allt dansande, så älsklingen bar omkring på mig, haha!
På söndagen var det pizza som gällde. Vi bara latade oss hela dagen, så himla skönt!





Dom här härliga bilderna hade Nicole på sin kamera sen i lördags. Det var den tiden på kvällen när det spårade till 90-tals låtarna och mycket annat.

RSS 2.0