som om det inte var pinsamt nog

Mina dagar har varit fulla med jobb och kära vänner. Det ska bli så fruktansvärt tråkigt att åka tillbaka till karlskrona och ifrån alla här hemma igen.
Igår var en ganska skumm dag. Hade en sjuk dröm om att Alexander köpte ett hus i Österrike till oss och att bredvid gick Gotlandfärjan.. Ganska konstigt då det inte ens finns hav i Österrike? Drömde också att jag rökte på och blev hög och trodde att jag var en ekkore. Som man kan få ihop sina drömmar, haha.
Igår var jag också med om en sån där grej som bara inte händer. Iaf sånt som man aldrig tro ska hända en själv. Jag stod på jobbet och målade vid kråkan, mitt i backen. Då jag ska gå en bit snubblar jag på en liten störig sak som håller upp dörren. Inte nog med att det i sig är jobbigt. Plus det så åker precis en bil förbi och en kille skriker "HAHAH". Ja, sånt som aldrig händer. Men det kan jag väll bjuda på?
På kvällen åt vi middag med tjejerna sen gick vi till Emelie och tittade på Fångarna på fortet. Kommer att sakna dom så sjukt mycket! Dock saknades Nico som är i Kalmar och har det bra! Glöm inte vad vi sagt nu gullis!?
För övrigt så har jag fastnat i True Blood. Sjukt bra serie!


Jag lever för mina helger

Åter igen en ritkgit bra helg!
Var hundvakt i fredags och hade myskväll med Emilia, Emelie och Pernilla. Emilia var superrädd, haha. Vågade knappt gå tio meter från huset när det mörknat på, haha. Tittade på film och spelade wii. Pratade i sängen allt för länge! Ja, det sammanfattar min kväll.
Lördagen började med skrattattack med Emelie, då vi lyssnade på hennes meddelande som någon på hennes telefon pratade upp. Man kunde välja om man vill ha en svensk som pratade, norsk, dansk, finne mm. Så jävla roligt! haha. Men man måste varit där för att se det roliga i det. På kvällen hade vi kräftskiva hemma hos mig och Alle. Dock bara vi tjejer. Supermysigt! Efter det begav vi oss mot la scala. Riktigt roligt! Länge sen man var ute och dansade! Tack alla tjejer för en riktigt bra kväll!
Idag har min älskling kommit hem! Hoppas på en mysig kväll!!


 


R.O

Galen helg

Hade en jätte bra helg! Fredagen var helt galen. Hade lite fest hos mig och Alexander. Med gemensamma vänner. Började ganska lugnt och mysigt sedan spårade det ut när jag i vanlig ordning satte på mina kära 90-talslåtar. Då blev alla helt tokiga! Kan bara säga att förstärkaren stängde av då och då för volymen var för hög och att jag trodde att vårt kohon skulle flyga ut genom förnstret när Alexander dansade med det. Men något annat som gick sönder var vår fläkt som alexander lekte var en mikrofon, haha! Det var en helt galen kväll och alla var helt galna! Underbart!
Lördagen var jag med kära Nico, Alle och Butti. Gick över typ tjugo meter till Robin där han hade fest. Sen efter ett tag kom Stina Ooch Julia. Innan LaScala drog vi upp till mig och peppade med waka waka, Spice girls mm. sjukt kul!!!
Ikväll har jag haft myskväll med mina flickor! Dom är för härliga!
I helgen blir det fest tre dagar i sträck. Fredag åker vi nog till Kalmar med tjejerna och festar. Lördag blir det fest här hemma hos Mia, där vi kör förpepp för söndagen. Då åker vi nämligen till Öland och Strand. Jag har aldrig varit där innan så jag peppar ihjäl!!! Ska bli så fruktansvärt kul!






NicoHjärtat!

RSS 2.0