accessoarer


Såg som här skorna på www.have2have.se och det är precis så för mig. Är nog lite kär! Men är inte lika kär i tanken att dom är 15 cm höga inklusive en platå på 5 cm. Känner nog att jag skulle trilla och bryta benen eller något, haha!


Tyckte även att det här halsband var himla fint. Från samma hemsida. Det får nog allt bli lite mer internetshoping nästa månad, haha

So fine

Gud vilken helg säger jag bara. Två utekvällar på raken i mitt Karlskrona. Först med Sanda på fredagen och sen på lördagen med Emilia. Hon ringde till mig runt tolvtiden på lördagen och sa att hon ville komma, så det gjorde hon med. Sådär lagom spontant tycker jag! haha!
Vi hade en bäst lördagskväll liksaså som jag och Sanda hade på fredagen. Man borde verkligen börja att gå ut mer här än vad man gör.
I helgen kommer förmodligen min Alexander och påskhelgen kommer nog min mammi till mig. Sen helgen efter det så åker jag och mina fina vänner till Göteborg för att shoppa och festa! Kommer att bli underbart!


Lördagens låt var Sean Paul - So fine. Vilken pepplåt alltså! Helt galet.


Days gone by

Nu har jag varit hemma i karlskorna i tre dagar och jag saknar redan alla där hemma i oskarshamn! Jag har hunnit med en massa mys när jag har varit hemma. Vi var i växjö och Alexandra testade brudklänningar, sedan på kvällen åkte vi upp till pappa för han fyllde 50 år! Sedan var det middag och våffelmys hemma hos Mia förra fredagen och utgång på lördagen! Många knäppa saker hände, men jag har skrattat som aldrig förr! Mycket för att min Emelie var hemma också!


Alltid lika knäppa, jag och min kyss!


Utekväll med fina vänner


Mys hemma hos fröken Hagberg


Glasögonhandling på Rusta


Ikväll är det Harrys som gäller! Hoppas det blir lika kul som förra gången fast minus en massa saker! hahahhaha!

RSS 2.0