A place where I belong

Jag har en obeskrivlig känsla inom mig. En känsla av värme och trygghet. Om jag ska ta en vild gissning så tror jag att det är min älskling som har fått mig såhär, eller jag är nästan helt säker på att det är han.
På det mest otroligaste sättet gör han så att jag nästan alltid bär ett leende på läpparna, är det inte underbart?
11 dagar i sträck nu, tiden har bara rusat oss förbi och ikväll kommer min säng att kännas mer tomm än vanligt, då jag ej längre har dig bredvid mig. Jag längtar redan tills nästa gång jag åter får ligga i din famn.

Om mindre än en vecka så åker jag ifrån denna håla och beger mig till Österrike i två veckor. Det känns helt sjukt. Det ska bli otroligt roligt att få åka iväg, men jag kommer att sakna alla som jag lämnar mig bakom ..



Är det inte underbart vackert?

guilt

You cheated
His heart bleeds
So it goes without saying that you left him feeling hurt



the biggest guilt

they will come true

the dreams that you dare to dream
Really do come true


Jag vill ha dej

Det är nu som allt börjar att dra ihop sig. Imorgon är det skolavslutning, och på torsdag bär det av till Hultsfred med Emme. Kommer hem på söndagen sen bär det av igen på måndag till Öland med 19 andra personer. De kommer förmodligen bli super bra alltihop! Och jag är så superpepp på allt just nu.
Emme och jag har suttit och fixat med låtar till midsommar också, det kommer bli kanon.

Idag blev det en fika på stan med mina pullor, Emme P, Emme H och Pernilla.
Emme P: "Dessa jordgubbar är ju alldelles ruttna!"
Becka: "Ne, det är nog du som är rutten i munnen, hahahaa"

Köpte även en liten present idag till mitt gull! Hoppas att han blir nöjd.




Ja ja ja jag vill ha dej


stupid feelings

Hade en riktigt skön dag idag. Var på två lektioner i skolan, sen drog Anna & jag Maxi och handlade gutt, för att sedan bege oss till Havsslätt. Underbart skönt var det där. Vi käkade jordgubar och tjokade oss med godis. När vi sen kom till skolan fick hon syn på sin feta bonnbränna, haha. Det var så snyggt!!

Efter skolan bestämde jag kvällen med Pernilla, så verkligen fram emot det, tills jag fick ett meddelande där hon sa att hon inte kunde längre.... Becka blev jätte ledsen!! fick spendera denna kväll alldelles ensam...
men, men.. du kanske kan ngn annan dag ? :)



Don't know what to do
Don't know what to feel

Stupid, stupid feelings


Never .. never

Jag antar att allt aldrig riktigt kommer att lösa sig för mig..

Great weekend

Jag har haft värdens bästa helg. Det började med en liten tripp till Kalmar, och inskaffade mig ett par riktigt snygga klackskor, en bikini, och en klänning. Sen efter det var det grillning hos Mia. En jätte bra kväll med god mat och gott sällskap.
På lördag blev det fest med mina tjejer. Synd bara att man var tvungen att åka hem så tidigt, och synd att man inte är 18 än, annars hade man joinat alla inne på La Scala.
På söndag blev det bara mys hela dagen, åkte och badade, sen tittade man på film på kvällen och bara va allmänt slö. Lade sig vid klockan halv tre, gutt. Sovmorgon till halv elva idag.

Så jag åkte till skolan och träffade Anna, och gick på spanskan. Anna fick en idé att vi skulle åka och äta mat ute. Så vi slog en pling till killarna. Jordgubbar & frallor, mumma!
Sen självklart gjorde Robin tabben igen, spillde räkost över hela sina shorts, haha.
Efter skolan åkte vi sen och badade, underbart skönt. Måste säga att alla utom jag var riktiga badkrukor! Konstigt, för det brukar vara jag som är frusen av mig.

image131


 

Och snart är det sommarlov!
Denna kommer att bli perfekt

RSS 2.0