We have to party all night

Denna helg har varit superbra. Började med en fredag med min älskling, och ett bubbelbad med tända ljus. På lördagen en sväng in till stan för att köpa mina efterlängtade skor. Har även en efterlängtad jacka, men som dock är över mina prisklass för tillfället. Hoppas att den finns kvar tills jag har råd.
Senare på kvällen blev det fest hos mina bästa Becca & Nilla. Jag hade sjukt roligt, de flesta verkade ha det. En massa dans till 90 tals musik, då kan det inte bli bättre!
Idag har det bara varit till att ta det lugnt, titta på film blev det också, en som Pernilla rekomenderade. PS I love you. Jag gillade verkligen den. Har även varit och tittat på mammas nya häst idag, jätte söt!

Party Party

Snart blir det en sväng in till stan med älskling. Sen blir det att peppa inför ikväll!


The Weekend

Länge sedan man sist skrev nu, men det verkar som att tiden aldrig räcker till för något. Jag sätter mina prioriteringar på vad som är viktigt, sen får resten helt försöka hitta en lucka i mitt fulla schema. En viktig prioritering är Alexander, mina vänner och skolan. Trist nog borde inte skolan vara en viktig prioritering, men det är det. Är ledig denna dag för projektarbete, men har inte hunnit börja med det än på riktigt, ska ta tag i det nu.

Gårdagen spenderades med min älskling, bara slappa och mysa, med det var ju söndag så det är tillåtet då. Senare mot kvällen åkte vi hem till mig, och "invigde" massagebadkaret. Det var sjukt härligt. Släkt i taket, undervattenbelysning, och en jävla massa strålar som sprutade på olägliga ställen om man inte passade sig, haha. Det är även telefon, radio och CD i den, men vi har inte riktigt klurat ut hur det funkar än.



Lördagskvällen bestod av mat och massa skratt och dans med mina bästa. Riktigt bra kväll måste jag få säga. Roligt att vi också fick ett tillskott i gänget av Emma!

 

what's been and gone




Take what you need, and be on your way and
Stop crying your heart out

You'll never change what's been and gone

Take what you need

Så sitter man åter i skolan. Men dock ensam utan mina vänner. Vart dom är har jag inte så stor koll på.
Anna har inte denna lektion, Nilla är på sjukan med sitt knä. Jossan och Becca har jag ingen aning om. Men snart slutar denna lektion så då möts man upp av Anna :) Puss på dig min lilla Esbjörn! haha
Ikväll blir det mys med mina pinglor, underbart. Känns skönt att att umgås med dom igen.

I onsdags blev det mys med Nilla. Tittade på idol och snackade lite skit, haha.
Igår blev det mys med min pojk, alltid lika underbart, du är alltid lika underbar.


Take what you need, and be on your way and
Stop crying your heart out

I will

You may share his history. But I will make his future.

all I'd ever need

Jag trodde aldrig att du skulle få en så stor del i mitt liv, att du skulle komma och betyda så otroligt mycket för mig. 
Så fort jag hör ditt namn, ser dig, så brer sig ett stort leende upp på mina läppar, och det är allt tack vare dig. 
Och jag kommer att göra allt för att det ska förbli så, jag tänker inte låta något eller någon förstöra det.



The sky fell down upon us and
Stole away my oxygen
And left me standing breathless there with you
The ocean wrapped around the sun
The smell of june,
The taste of your tongue
Is all I'd ever need

RSS 2.0