my lover and my best friend

Nu känner jag verkligen hur allt börjar att dra ihop sig. Fatta att snart är det dags för bal! visst, det är ett par månader men tiden går ju så himla fort. Snart studentkryssning, snart utklädningsdagen och själva studentdagen, shiiiit.

Ikväll blir det plugg, suck på det.
Jag måste även tilläga att Alexander är den bästa jag vet!



When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend

All wrapped into one with a ribbon on it

Love Lockdown

Only god knows
If I’ll be with you
Baby I’m confused
You choose, you choose

-
Kanye West "Love Lockdown"

Give me hope

Helgen spenderades med min kärlek. Skönt att ha en hel helg med mys och verkligen ladda upp på krafterna, för att åter komma till skolan och bli lika utmattad på filosofin, för man fattar inte ens hälften
Har varit barnvakt idag, kan man säga. Till min lilla vovve, Maja. Hon är förlamad i sitt ben och kan knappt gå. Så varje gång man ska ut får man hjälpa och hålla i henne osv. Men hon är ju självklart så mycket värt det! Hon fick även en välmående massage tills hon somnade för ett litet tag sen.

Ikväll ska jag skriva svenskan, läsa min bok och somna gott och som belåten.


Give me hope

Härliga hemmakvällar?

Lördagskväll, några minuter efter midnatt. Vanligtvis brukar jag leva runt på vår kära lilla hamngatan con mis amigos vid denna tiden, men istället för att göra dem sällskap ikväll så bestämde jag och min älskling oss för att ta det lugnt hemma. Laga god mat och titta på film. Men, han somnade för nån timme sen. Så nu sitter jag här och har precis tittat färdigt på en riktigt bra med dock uttjatad film, John Tucker must Die. Jag förbereder mig nu för en tredje film som vi för ett tag sen såg parodin på, She's All That. Måste erkänna att romantiska komedier är min favorit och denna film slår skiten ur många andra filmer av detta slag.

Så nu ger jag även en liten hälsning ut till mina vänner som festar och har säkert skit kul ute, men som sagt; jag tar igen det nästa helg.

Tills återseende

Vill ha det som förr

Idag har jag varit och hämtat min älskade hund Maja. I onsdags kväll blev hon påkörd av en bil och fick åka till veterinären i Läckeby och opereras. Hon har fått en nervskada och är nu förlamad i det högra frambenet från knät och nedåt. Det är svårt att veta om nerven bara är uttöjd, eller om den är av, i det sista fallet förblir hon förlamad permanent.
När vi fick träffa henne idag tjöt hon av lycka och slängde sig över oss, trots att hon knappt kunde gå och benet bara hängde efter. Hon var flera gånger nära på att trilla när hon försökte ta sig till oss.
Att se henne så var nog det hemskaste jag varit med om. Det kändes som att jag skulle börja stortjuta vilken sekund som helst. Jag vet, många tänker; men det är ju bara ett djur, en hund. Men hon är så mycket mer, hon är som vem som helst i min familj.
Som sagt är jag inte troende, men om det nu finns någon högre makt, så ber jag för att min Maja ska få bli bra igen.

Min Maja

Tårarna bara fortsätter att trilla.
Om du går bort vet jag inte vart jag tar mig till. Vad ska jag göra utan min Maja?


Tänker man i tankar eller i ord?

Hur ska man någonsin kunna lämna allt bakom sig? Hur kan man som person lämna allt gott man har i livet? Offra allt man någonsin velat ha och kämpat för, för att sedan lämna allt. För vad? För att få ett bra välbetalt jobb om några år.
Är det värt att offra allt, vänner, familj, ens livs största kärlek för det?
Av egen erfarenhet kan jag säga att det är värt allt om man verkligen vill ha det  som man offrar allt för.

Det jag förr offrade allt för offrar jag nu för något annat.





Tänker man i tankar eller tänker man i ord?

Live your life here in town

Jag har härmed gjort en pakt med mig själv.
Jag ska sluta oroa mig över saker som jag inte kan göra något åt.


Ikväll ska jag åka till min älskling, upplockad blir man också, men det är ju så jobbigt att dra med datorn på bussen.. Sen blir det mys hoppas jag på, eller något annat kul.
Imorgon blir det nog utgång med Emelie. Det är något lustigt med denna helg, för annars brukar jämt alla vilja gå ut, men denna helg är det totalt tyst, alla ska sitta hemma och uggla.
Himla konstigt att alla är ute varje lördagskväll faktiskt, men det beror ju på att det är brist på aktiviteter här i stan. Antingen är det det eller så är det bara brist på fantasi hos folket.

Don't get mad - get even

.

Har nyss tittat på två filmer med mina bästa rebecca, pernilla och marcus. Och jag tror att en till är på gång... I alla fall, nyår var riktigt riktigt bra, jag hade sjukt kul! Denna gång var faktiskt inte en högtid överskattad. Ne, nu ska jag släppa min telefon och återgå till filmen dom nyss börja titta på. Godnatt alla

RSS 2.0