Blunda för det

Helgen har varit en takefylld sådan. Hade ett jobbigt samtal i fredags som ledde till tråkiga funderingar, vilket ledde till ett samtal till Sanda på lördag morgon, vilket ledde henne till liknande tankar och när lördagskvällen närmade sig så begav jag mig till henne för att ingen ville sitta ensam med sina tankar. Ja, så det kan gå när en person börjar tänka för mycket, haha! Men annars har helgen bestått av plugg och mycket tid har spenderats i telefonen.

En av mina funderingar är just nu, ska man blunda för framtiden och det som skulle kunna komma, eller ska man göra något åt det redan nu?
Efter alla mina funderingar så tror jag att jag ska blunda för det, för ibland ska man inte ta ut förlusten i förväg.


let's get it on



Springer runt hemma och sjunger till Marvin Gayes Let's get it on och Sexual Healing! Antar att jag har överskottsenergi denna fredag. Det är ju trots allt så fruktansvärt skönt att det är helg!


And when I get that feeling
I want Sexual Healing
Sexual Healing is good for me
Makes me feel so fine, it's such a rush
Helps to relieve the mind, and it's good for us


Sommarbröllop

Ikväll har jag börjat lite mer noggrant börjat planera min systers sommarbröllop. Har på ett ungefär bestämt hur jag vill ha det (då jag har hand om dekoration) men det svåraste är blommorna på bordet. Har någon förslag? Bröllopsbuketten kommer förmodligen vara liljor.. måste bordsbuketterna vara i samma typ av blomma?


tills verkligheten kommer ifatt mig

Idag har det varit delgenomgång/redovisning. Jag var säker på att min grupp skulle vilja jobba när vi slutade vid kvart över elva, men det ville dom inte. Så nu är jag ledig! Ja, tills imorgon kl åtta iaf! haha. Men jag är på bra humör idag, känns skönt.
Just nu ligger jag i soffan och myser. Har båda mina katter i knät också. Livet är bra skönt ibland, tills verkligheten kommer ifatt mig. Ibland vill jag bara sätta mig på bussen och åka hem till min Alexander och mina vänner! Vill bara bort från allt här nere.
Imorgon har vi studiebesök på både vattenverket och reningsverket och igår var vi på värmeverket.



Mammas Littla! Hon har så fina ögon!

vår ♥ dag



I helgen var min älskling hos mig. På lördagsmorgonen åkte vi in till stan och åt frukost på Waynes Coffe, och sen hade vi en dag på stan. På kvällen åkte vi in till Nivå och åt middag, oxfilé och ryggbiff var på vår beställning, mmm så gott!
När vi kom hem styrde jag med planer i badrummet, bilden talar för sig själv! Vi hade en sjukt bra dag, bland dom bästa! Men så blir det när jag och Alexander är tillsammans, det blir underbart!
Söndagen var också hur mysig som helst! Nu när han har åkt så känns lägenheten tommare än någonsin. Trots sällskapet av mina underbara kissar så saknas ändå en stor del av vår lilla familj!


Tangled





Här om kvällen kom Sanda förbi. Jag skulle klippa till hennes lugg och hon hade med sig lite filmer till mig eftersom mitt slöa internet inte vill sammarbeta med mig. En av dom var den nya Disneyfilmen Tangled. Åååh, den var så himla bra! Tror det var länge sen jag skrattade så mycket åt en film.

Ikväll kommer min lilla familj hit (Alexander, Cloe & Max) ååh som jag har saknat dom, trots att det bara gått fyra dagar! På lördag ska Alexander och jag fira vår alla hjärtans dag, kommer bli perfekt! Vi ska även se till att äta på vårt favortitställe i helgen, Tokio Sushi, dom har den bästa sushin jag någonsin ätit!

Burslesque och peeling mm

Mycket, mycket skola just nu. Men ikväll har jag tagit mig en helkväll med mig själv. Tagit ett långt bad, peelat kroppen, ansiktet plus ansiktsmask.

Hemmagjord peeling och mask
Peeling: blanda olivolja & socker
Ansiktsmask: en äggula, lite socker och en skvätt mjölk.

Det blir billigt och bra att hålla sig fin om man kan hitta alla ingredienser i köket!
Jag har även tittat på Burslesque med Christina Aguilera och Cher. Den rekomenderar jag starkt till alla som gillar dansfilmer. Jag gillade verkligen den, man drömmer sig bort lite.






Mina "träskor"

I helgen var jag hemma i Oskarshamn för vår kära Emelie var hemma från Umeå. Umgicks lite med henne i fredags och hann även åka en sväng till farmor och farfar. Vi satt och kollade på lite gamla bilder och jag hittade den här, haha. Är jag mig lik? För dom som känner mig är det otvivelaktigt vem som är min syster och vem som är jag.. Jag trivs ju ganska bra i klänningar! På fredagskvällen lagade jag och Alex oxfilé och sen bara lät tv:n vara av och bara njöt av varandras sällskap




Lördagen var en bra och händelserik kväll. Och i söndags hade jag och min älskling myssöndag som alltid!



Idag fick jag hem mina "träskor" från H&M ... and I love, love, looooove them! Kommer att höja dom flesta outfitsen i vår/sommar.




Brudtärneklänning

Nu är brudtärneklänningarna till min systers bröllop bestämda. Och imorgon ska det tas mått för beställning! Tycker den är superfin och kommer passa perfekt för deras sommarbröllop! Fast kommer såklart bli i en rosa färg då färgtemat är rosa-vitt.




Färgen Rose kommer det att bli


RSS 2.0