Onödiga Håltimmar

Dagen har bestått av bara en massa skratt med Anna. Becca påpekar hela tiden mitt "panikskratt" men så blir det ju när man skrattar tills man knappt får luft. Är det inte underbart?
Lång skoldag idag, med en massa onödiga håltimmar, fast mina vänner lyser ju upp dom timmarna.
Efter skolan tog Anna och jag en tur på staden, köpte ett varsit impulsköp, som sagt; dom sägs vara dom bästa. När jag kom hem sattes jag på storstädning. Hade tyvärr lovat mamma att städa hennes bil. Det var damsugning, torkning, putsning och mycket mera. Jag började vid fem tiden och blev färdig runt åttaslaget, perfekt till Den rätta för Rosing. Efter det blev det mitt favvo Desperate Housewives. Nu sitter jag ensam på mitt rum och svenska nationella häftet väntar på mig.. usch.

♥ Imorgon ser jag fram emot att få umgås med Emmy, Anna & Mia

4 DAGAR KVAR TILLS STUDENTKRYSSNING!

utan att vända mig om

Idag när jag skulle gå hem från bussen så stannade jag inte. Jag gick rätt förbi mitt hus utan att vända mig om. Jag fortsatte att gå i säkert en timme utan mål.
Idag har varit en omtumlande dag, fast samtidigt inte. Jag har på något sätt blivit imun mot sådant. Istället för att ta mig till det som händer, så stöter jag bort det, vilket inte alls är bra. Men det är en försvarsmekanism, som jag utvecklat de senaste månaderna.
Förr var jämt jag den som skulle reda ut allt, som skulle lösa alla problem. Men något har hänt. Jag är helt enkelt inte samma person längre. Och varje händelse formar mig som person, vissa bra, andra inte. Men en sak som är säkert är i alla fall att jag blir starkare och starkare för var sak som sker. Men snart säger det stopp, snart kan jag inte ta mer..
Jag tackar för mina vänner & familj.


what doesn't kill me only make me stronger





Så underbart bra Laila var!

40 år äldre

Jag kom precis ur ett två timmarsbad. Jag kan lova att jag ser 40 år äldre ut om mina händer. Men det var det värt. för uuh så skönt det var!
Jag har varit ensam ikväll. var faktiskt riktigt skönt, fast nu när kvällen börjar att gå mot sitt slut, så börjar jag att längta lite efter min älsklings varma famn.

På onsdag bär det av till fjällen med Grabbarna Knutsson, och jag lillla Olsson. Ensam tjej t.o.m! Men det ska bli riktigt kul. Jag längtar.

Nästa helg är det studentkryssning och jag peppar ihjäl!


pappas "hemliga klubb"

Jag har haft en riktigt bra helg, som nästan alltid.
Började som vanligt med en fredagskväll med familjen Knutsson, Let's Dance och god mat. På lördagen åkte jag och min Alle till Kalmar, handlade lite saker tills resan. Fick ett underställ av Mariette, finns ingen snällare människa än hon! Jag köpte mig även en mössa för 300 kr, nästan helt i onödan..
Lite senare gick jag in till mina bästa Becca ch Nilla, vi gjorde oss iording. Sen kom tjejerna, så vi satte igång med festandet. Mot tio tiden åkte vi in till Apollo. Där möttes man av många glada och laddade individer. Det var faktiskt riktigt kul och bandet var grymt bra! Riktig peppmusik, som alla blev helt galna av. Trodde man skulle bli ihältrampad där ett tag, när man stod mitt i smeten, haha. Efter tolv kom allmänheten in också, ännu bättre!

Idag har jag nästan bara slappat. Låg i sängen hela morgonen tills gullet kom hem från jobbet. Då åt vi frukost (han igen) och efter det tittade vi på halva Robinsson, i repris och somnade sedan igen, haha. Så går det efter en tuff utekväll.
Mot femtiden åkte vi till min far och åt våfflor, uh så gott! Vi tittade på kort från deras resa i Argentina / Chile. Vi kom även in på samtalsämnet om min pappas "hemliga klubb", det var ett tag då jag, Anna och Alle kipade efter luft, då vi skrattade så mycket. Efter det blev det tv-tittande, Wipe Out och Sanningens ögonblick. Jag älskar Felix som komentator i Wipe Out, han är så jävla sjuk, haha.




Två små klipp från Bistro den 6 mars






underställ, mössa, vantar och skidglasögon

Gick upp vid klockan åtta på en lördagsmorgon, det är allt för olikt mig.
Idag ska jag vara med min Pernilla! Fast först blir jag nog tvungen att åka till Kalmar, för att köpa mig ett underställ, mössa, vantar och skidglasögon inför resan till fjällen nästa vecka. Jag längtar verkligen men inte inför bilresan!
Ikväll då.. Studentfest på Apollo! Ska bli skit kul! Så jag är överladdad just nu, måste spara lite av det tills ikväll dock.

Så vi ses ute ikväll. So long


.

Någonstanns på vägen så blev det så jävla fel

U2

FÖR JAG SKA PÅ U2 DEN 31 JULI! VÄRLDENS BÄSTA BAND

Fått biljetterna idag!



15 mars

Helgen började med Let's Dance ,hemma hos Alle med familj, Såg dock ej vem som åkte ut. Någon som vill upplysa mig?
På lördagen åkte jag in till stan för att möta Emmy, för att ta en sväng på stan och fika. Mötte även upp Emelie, som skulle hjälpa mig med den sista presenten till våra älsklingar som fyller år idag. Sen blev det fika på Chill Out med Emmy. Det satt en skrikande unge som var så jävla jobbig och när Emmy skulle gå förbi grep ungen tag i henne, fan så kul de såg ut. För direkt när ungen fick tag i henne så vägrade han släppa och blev helt knäpp tyst, haha.
Lite senare tog jag bussen till Becca, pratade med henne ett litet tag. Ännu lite senare började vi göra oss iordning för att festa. Det blev ett riktigt hålligång, riktigt kul faktiskt. Det blev en massa dans och trevligt sällskap. Mot 11 tiden börkade det dock bli svårt att röra sig i Becca o Nillas jätte stora hus. Då är det mycket folk kan man säga.
Idag har varit en slappardag. Tittat på en av mina och Alles favoritfilm, Titanic. Jag kan säga att jag är beroende av den..

Ikväll ska jag göra min kära Pernilla sällskap på hennes födelsedag! Vi ska äta god mat, mysa och titta på film!

Om två veckor är jag i fjällen med Alle, Tobbe, Lasse och Sven. Jag längtar!


IDAG FYLLER MINA ÄLSKLINGAR 19 ÅR. GRATTIS!

Everything

Veckan har varit lugn och skönt. I onsdags blev det en promenad med Emmy, massa prat om allt och ingenting. Tack gullan <3
Annars har veckan bestått av plugg och flera avsnitt av Mannnen som talar med hundar, sedan Alle och jag blev beroende av det programmet.
Gjort prov idag, som gick ganska bra. Men jämt när man tycker att det gått bra, så är det oftast tvärt om.
Gick även och tittade på Jons projektarbete, en konsert. Det man mindes mest var när Lifehous låt kom på, Everything. Dom gjorde någonslags dans till låten, när kraften kommer in i låten så fick man rysningar, för dansen, eller skådespelet som dom gjorde till passade så jävla bra till. Man blev som fängslad.

Jag har suttit nu hela dagen och försökt komma fram till Ticknet, för att beställa biljetter till U2, men det går inte så bra..

denna helgs slagsmål

Jag hade en riktigt bra helg må jag lova.
Började med lite smått festande hemma hos mig, med Becca & Nilla. Sen tog vi bussen till Kalmar. I mönsterås hoppade även Anna på. Vi följde med henne till hennes vänner. Sedan vidare till Bistro. Första gången man var där, det var riktigt roligt faktiskt. Brukar tydligen inte vara så mycket folk som det var denna gång. Sveriges bästa dj (sägs det) var där och spelade, men det var inte alls lika lätt att dansa till dock. Iaf, efter stängning lämnade vi av Anna hemna hos sig, sen hämtade mina saker i P-vik, så att jag en halvtimme senare kunde krypa ner i sängen, hos min älskling.
På lördagen sov vi nästan hela dagen, snacka om slöseri. Vid sex tiden var hela familjen Knutsson färdiga att åka på 40 års fest ( minus tobbe). Det var god mat, dricka och dansband, haha. Riktigt trevligt kan jag lova. Själv blev man även upptvingad till att dansa bugg, haha. Skulle aldrig öppnat min mun om att jag tränat bugg innan. Men det gick väll ganska okey, för att inte ha tränat på cirkus 6 år. 
Efter festen gick jag och Alle in till stan. Hände väll inte allt för mkt, fram tills dess att hamngatan fylldes av fulla ungdommar, som beskådade denna helgs slagsmål. Ja, vilken underbar stad som Ivarsson säger, haha.


  

Igår blev det fika hemma hos Jessica med hela familjen Knutsson igen. Fick höra sådana söta historier om hur alla blev tillsammans. Då slog det mig att Alle och jag inte har en sådan historia, endast en lång och komplicerad. Men det kanske är därför vi är så tajta nu, för vi kämpade verkligen, och fick gå igenom mkt för att få vara med varandra. 

Tills vidare

Ångest

Snacka om ångest. Nu sitter jag här igen, likt ett år sedan. Sitter och funderar på om jag ska åka på ett läger i år igen. Jag vet att alla tänker TÖNT, när dom hör ordet läger. Men detta läger ville jag helst åkt på förra året. Det är nämligen ett seglingsläger, där man seglar två veckor i medelhavet. Låter det inte helt underbart. Men ska man verkligen åka iväg sista somaren man har kvar här i lilla Oskarshamn, med alla sina vänner. Ska man inte spendera all sin lediga tid med dom då, och sin älskling såklart? Usch, vad ska man göra?


Men tänk.. segla i medelhavet

Vissa saker

Jag säger då det. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor..

Helgen var riktigt bra. Fredagen spenderades med Alexander. Han bjöd mig på middag, på lilla Krogen. Mumma. Sen på lördagen blev det fest med mina vänner. En annan liten filur dök även upp, det var uppskattat!
Vissa delar av kvällen var dock inte lika bra som de andra, men de är inte värda att nämna.



På söndagen var det mys med älsklingen.



Vissa saker ska man helt enkelt inte lägga energi på

RSS 2.0