Anna hade en vän med en bil

Hemma i Oskarshamn som sagt. Det känns jätte skönt. Har dock varit ganska rastlös och uttråkad när älskling bara hållt på med köket nu sedan jag kom hit! Så igår när han var helt klar vid elva så var vi båda översociala och ville inte sluta prata trots att klockan rullade iväg!
Ikväll är det valborgsfirande. Jag hoppas att vädergudarna är med oss ikväll för vi ska grilla i parken! Kommer bli skit bra! Så länge det inte regnar så är jag nöjd och glad.
Imorgon så fyller min kära mormor hela 80 år! Så då ska vi till Lilla Krogen för att äta! Ska bli så himla gott! Älskling följer med, men det blev inget besök av syster. Det var väldigt tråkigt. Sen efter det ska jag och Alexander möta upp våra kära vänner i simhallen. Kommer bli så himla kul! Det var skit kul sist också. Denna gång hoppas vi på samma och ännu bättre!

Jag längtar så himla mycket efter sommaren. Längtar efter att för tredje året i rad fira med min Alexander. Och med mina underbara vänner ,på Gotland i år för första gången. Jag längtar efter att grilla och bada. Jag vill ha en sommar som jag hade 2008. Det håller nog både Emmy och Anna med om? Här är ett litet minne från den sommaren.



Åååh, gåshud av denna låten. Så många minnen.

R.O


For my lover

Är  hemma i oskarshamn igen. Känns så himla skönt att få lämna sin vardag i Karlskrona ibland och få spendera sina vardagar här, med min Alexander. Han gör att jag alltid har ett leende på mina läppar.
Idag ska jag gå och möta mamma på jobbet för att umgås lite. På fredag kommer min älskade syster och Alexandra hem. Dom har varit efterlängtade! Jag längtar så himla mycket efter fredag. Då ska vi även ut med mina underbara vänner. Jag tror att grillning står på schemat? På lördag blir det middag, då min mormor fyller hela 80 år! Sen efter det blir det simhallen med kära vänner!


Idag spelas Tracy Chapman i mina högtalare, Det är musik för mina öron.
Fast car - Baby, can I hold you tonight - Telling stories - For my lover


Allt och ingenting

Igår fyllde Sanda hela 20 år! Så jag lagade middag åt henne! Fläskfilé, potatisgratäng och min goa hemmagjorda sås! Pannacotta blev det till efterrätt, Gott! Kände mig ganska duktig faktiskt! Överraskade henne med en liten present med! Det blev en jätte mysig kväll med massa prat och skratt. Tittade på vårt kära Desperate Housewives och Cugar Town med! 
Idag hade vi en liten redovisning inför klassen. Om man nu kan kalla oss för en klass!? Det är ju ändå 60 pers, så det räknas vanligt som två!? Men jag behövde inte prata så mycket och fick inleda vår grupp istället.
Jag tycker att det är ganska skönt att sitta på föreläsningar hela dagarna, för jag sitter och ritar samtidigt.. Jag ritar mina små söta tecknade figurer. När jag får tid över ska jag skanna in dom och göra ett eget album på facebook, det förtjänar dom! haha
Idag skulle vi börja på ett nytt projekt. Sanda och jag kan numera läsa varandras tankar och tänker likadant så det gick några sekuder sen så hade vi bestämmt vad vi skulle jobba med och hur! haha. Klockrent! Det skulle tagit en hel eftermiddag enligt planeringen!

I helgen kommer äntligen Alexander till mig! Ska bli så mysigt! Och han är så gullig och tar med alla mina saker. Vilket består av: en golvlampa, en sänglampa, en matta, en spegel, ett databord och lite mer småsaker! Underbart! Han ska även få köpa en grill åt mig! Det kommer bli perfekt!




   

SANDAPANDA




Hår & makeupmodell








En helg i Malmö

Dagarna i Malmö har varit super bra! Kom dit i torsdagskväll. Då hämtade Pernilla upp mig på centralstationen. Vi gick och lade oss ganska kvickt för att gå upp klockan sju. Vi skulle nämligen vara på hennes skola vid klockan åtta. Pernilla fixade mig i ca fyra timmar. Hon började med håret. Jag fick även mina ögonbryn trådade. Jag trodde att det skulle göra ont men det gjorde det inte alls. Så nu har jag fräscha bryn! haha. Sen skulle hon sminka mig. Det var tema glamour så det blev såklart sotade ögon. Sen så satte hon även dit ett par extrema lösögonfransar, dom var skit tuffa och sminkningen blev jätte snygg! Sen skulle jag fota och det var kul! Sen direkt efter det så skulle hon göra en extrem håruppsättning på mig. Sen så satte hon i halva håret med liljekonvaljeblad så det hängde ner som hår, sen rosor på andra sidan. Sen så sminkade hon som en grön "mask" över ögonen. Det blev skit tufft! Sen så skulle jag fota igen. Den gången så fick jag göra lite mer som jag ville, haha.. leka lite liksom. Fotografen ville att jag skulle ner på golvet och typ krypa, sen ligga ner på golvet och en massa saker! haha. Men det var kul! Jag fick även se bilderna samtidigt som han tog dom och det var vissa som blev riktigt, riktigt bra! Sen efter så kom han fram och sa att han tyckte jag var duktig som modell, att det är många som tror att dom är duktiga men som inte är det, men att jag faktiskt var det, så det var roligt att höra!
Pernilla är så himla duktig på det hon gör. Jag tvivlar inte på att hon kommer att få ett riktigt bra jobb sen! 
Senare så började vi göra oss iordning. Pernilla och jag har kommit på att vi är för bekväma med varandra! Men det är bara roligt tycker vi, haha.. Sen så åkte vi iaf till Pernillas vän, Felicia. Vi var där ett tag sen så åkte vi till ett ställe som heter Skeppsbron, med Felicia och hennes kille. Som vanligt så hamnade vi på dansgolvet och trivdes, så vi stannade där hela kvällen! Musiken var helt perfekt! Dom spelade rnb och 90-tals klassiker, snacka om att jag trivdes! Det var helt grymt roligt! Och vi träffade massa härligt folk! Det tog mig dock ett tag att få hem Pernilla, för hon ville inte hem ;) haha. 
På lördagen så tittade vi på en film, sen så skulle jag bege mig hem. Så jag satte mig på tåget som skulle ta mig hem till Karlskrona! Så jag tog mig en lugn lördagskväll! Det var skönt! 
Idag är min fantasi försvunnen och jag vet inte alls vad jag ska göra.. Men jag tänkte träna så får jag se sen.
På fredag så åker vi till Malmö med klassen. Ska bli roligt! Sen på kvällen så kommer min underbara Alexander! Jag har knappt varit utan honom en vecka men det är redan jätte jobbigt!



Min favoritvideo just nu


16 mil bort

Man får väll se till att ta tag i bloggandet igen. Det är ju faktiskt himla roligt, men man har ofta inte tid (intalar jag mig själv). Fast egentligen har man ju det. Jag gör en massa andra onödiga saker som tex ligga i soffan och lata mig. Det är min favoritsysselsättning när jag är riktigt trött.
För övrigt så flyter allt på. Man kan säga att allt är bättre än någonsin. Jag är 16 mil ifrån min mamma, min pojkvän och mina vänner, men min kontakt med dom har aldrig varit bättre. Jag trivs så otroligt bra med allt. Kanske det här med distans inte är så dumt? Man hinner ju verkligen sakna varandra och man uppskattar ens tid tillsmamans mycket mer än om man lever i en vardag tillsammans.

Imorgon så åker jag till Malmö och Pernilla. Ska sitta som hår och makeup modell åt henne. Ska bli så himla roligt tycker jag... Sen stå skit snygg framför en fotograf. Jag menar vem drömmer inte om att få göra det! Jag tror att allt kommer bli skit snyggt, för Pernilla är så himla duktig! Är stolt att ha en så duktig vän som henne. Tror att hon kommer att ta sig långt inom hår och makeup, sånt har hon alltid varit duktig på!
Kissepullan ska få vara hos Sandapanda. Tror att dom kommer strovtrivas ihop!

För övrigt så saknar jag min älskling! Han är glädjen i min vardag! Vi har så himla roligt ihop, alltid. Ingen har så kul ihop som vi har. Vi busar så himla mycket tillsammans och fular oss. Sånt som gör ett förhållande bra!





Det här klippet visade Alexander för mig. Vi stod och snyfftade tillsammans. Man blir så lycklig!


RSS 2.0