Nu väntas nyår

Årets jul har varit riktigt bra. I torsdags var det lilla julafton hos farmor och farfar. På julaftonsmorgonen delade Alex och jag julklappar med varandra. Sen så bar det av till familjen Knutsson för julfrukost och ännu mera utbyte av julklappar. Lasse och Mariette är så underbara! Mot lunchtid åkte jag hem till mamma, tog ett varm bad i massagebadkaret och gjorde mig iordning precis lagom i tid till Kalle Anka. Julaftonen blev riktigt mysig med släkten och den avslutades precis så som den ska, i sängen med min älskling!
Juldagen var också riktigt lyckad. Jag kunde dock inte äta upp allt, då inte så mycket fick plats i mina jeans, men det lönade sig när jag fick en gillande kommentar om dom också, haha. Hela kvällen gick åt till mina underbara vänner. Det är då jag trivs som bäst!
Idag har jag och älsklingen bara latat oss. Det var väl behövt må jag lova.
Nu väntar sängen och min älskling.




Mamma



Om mindre än en vecka är det nyår. Och på torsdag åker jag, Alex och Tobbe till Strand en dag innan alla och  styr med lite saker. Vill medela om att Alexander och jag har det finaste rummet på hela Strand, med bastu och bubbelpool!

Snart är det nyår



I've got a secret
It's on the tip of my tongue,
it's on the back of my lungs
And I'm gonna keep it
I know something you don't know


Jag säger bara en sak, vad skulle jag göra utan mitt PS? haha. Besatt är ett bra förklarande ord. Och med min underbara kamera så gör det allt så mycket roligare!

Imorgon ska jag fika med mina vänner, samt lilla julafton på pappas sida på kvällen.
På fredag är det julafton!
På lördag är det juldagen, som ska firas med mina vänner och många andra på Lilla krogen! Kommer bli toppen!

Nästa fredag är det Nyår på Strand! Oj oj oj vad jag är laddad!!!!!!

She killed it with kisses

happiness, hit her like a train on a track
Coming towards her, stuck still no turning back
She hid around corners and she hid under beds
She killed it with kisses and from it she fled




Ikväll är det ost-och vinkväll hos fröken Hagberg. Bättre tisdagkväll kan man inte få. Funderar på att göra om bloggen också, men har idétorka.

Just nu längtar jag så, så mycket till nyår. Jag bara känner på mig att det kommer bli helt perfekt!


Härlig helg

Helgen har varit supermysig. Började med en fredag med hämtmat och film. På lördagsmorgonen gjorde jag frukost på sängen med tända ljus till min älskling som fyllde år. Vi hade en sjukt mysig morgon tillsammans. På eftermiddagen åkte vi till familjen Knutsson för middag. Resten av kvällen stod dock oplanerad men det slutade med att mitt tjejgäng myste hemma hos mig med massa prat, skratt och Buzz, medans killarna var i andra rummet och drack. En helhärlig kväll helt enkelt!
Igår var det lilla julafton med familjen Knutsson mm. Jag har nog aldrig ätit så mycket mat, herregud!
Just nu längtar jag till en solig vinterdag för då ska jag och mamma ta lite fina bilder på hästarna.





För snart ett år sen firade vi kära Mia på Lilla krogen. Nu ska vi dit igen men på juldagen istället. Det är tydligen typ 40 pers som ska äta där, sen fyller det på med ännu mer folk frammåt kvällen. Det kommer bli skit bra!

Allt möjligt

Igår var det måndag och det betyder top model 14, det en väldigt fin plåtning, lite sådär småromantiska bilder som jag älskar.



Just den här bilden älskade jag. Jag skulle också vilja ta några såna bilder. Känner att Sanda snart får vara modell för mig!

Idag som resten av (mitt liv känns det som) förra veckan så sätter jag in högtempot i plugget. Just för att man ska kunna åka hem på lovet och inte ha någon ångest.
Något som jag har tänkt på är hur mycket jag älskar dokumentärer. Spelar ingen roll vad det är egentligen. Jag gillar allt från plastikoperationer, konst, krig osv.. Jag tror att jag älskar kunskap helt enkelt. 

Sommaren 08

Jag sitter och tittar lite på gamla bilder från sommaren 08, och jag kan inte hjälpa att bli lite nostalgisk. Det var en av historiens bästa sommrar. Underbart sällskap och härliga sena sommarkvällar. Detta var tiden med Åves mini cooper och Håkan Hellströms "Anna hade en vän med en bil" och det var precis vad hon hade! hahahah =)








Dagen har gått åt till plugg. Det är CAD för hela slanten. Jag bara tänker på vilka kunskaper man har fått i det programmet, bara på att halvår. Det är nästan sjukt.

För övrigt så vill jag fira nyår med alla mina fina vänner! Och jag är ledsen att säga det Nicole men du är den enda  som inte ska med nu!! Gör mig glad och följ med. Självklart fattas Emelie men det är inte så mycket att göra när hon valt att i princip flytta till ett annat land. Ja så långt bort känns det och man måste t.o.m. flyga dit! Emelie det är helt sjukt! haha =)

Saknar alla mina vänner mer än någonsin nu!!







Mina Vänner



Jag älskar mina underbara vänner! 



RSS 2.0