Års-vana

Varje år säger jag att jag inte ska köpa en bikini från H&M, bara för att jag vet att någon jag känner kommer att ha en exakt likadan, men varje år så köper jag ändå en från H&M bara för att jag hittar en som jag blir förälskad i. För att inte bryta min vana så gjorde jag samma sak i år igen. Tyckte denna röda bandeau bikini var riktigt het! Hoppas bara den är lika het på sen! hahhaha.



För övrigt så måste jag säga att jag har börjat falla mer och mer för långa kjolar, bara för att Sanda och jag pratat så mycket om att vi aldrig skulle köpa en. Nu är jag jätte sugen på att köpa en! Tycker det är sjukt snyggt om man har rätt saker till.


Nyårsbilderna

Bättre sent än aldrig brukar man väll säga? Här är iaf bilderna från nyår. Iaf dom som Tobbe lagt upp. Jag ska sno dom av honom snart och då kanske jag hittar lite fler bra bilder.







Olle Hedberg gjordes oss sällskap på nyår.













Du får mig att skratta

Förra veckan åkte jag och Alexander till Kalmar för att jag skulle låna en bok som inte fanns i stan. Just nu har han lunginflammation så därav är han inte lika glad och sprallig som han brukar vara.. för annars brukar vi jämt sätta på jätte hög musik när vi ska åka någonstanns långt och sjunga aset av oss.. Dans brukar även förekomma.. Ja, hemma brukar vi även flumma runt och dansa.. Sist var det Gubben i Lådan vi dansade till. Men konsiga låtar som "En värld full av liv" från Lejonkungen dyker upp ibland.
Så då när vi satt där i bilen så tänkte jag på hur tråkigt det skulle vara om Alexander inte var sådär spexig och dan.. Hur det skulle vara att vara tillsammans med någon vanlig tråkig person. Nej tack, jag älskar min charmiga och spexiga man! Skulle inte vilja byta ut honom mot något i världen!



På något konstig sätt så får du mig alltid att skratta. Hur dåligt humör jag än må vara på innan.

JAG ÄLSKAR OSS!






Your words couldn't hide the sin

Veckan har varit sjukt slö sedan jag kom tillbaka till K, ändå har jag inte skrivit ett enda inlägg. Det är nog för att min rumskompis (för veckan) och jag haft fullt upp med att underhålla varandra. Allt från snuskprat till att mäta minsta lilla mått på vår kropp.. Ja, vi har haft fullt upp? haha
Imorgon eller på måndag kommer min själsfrände hit för han är sjukskriven pga lunginflammation, så jag ska ta hand om honom i kära Karlskrona.

Idag har jag haft en liten photoshoot. Och jag älskar, älskar min kamera!

PS Lips

Före:



Efter:



Jag har hamnat i nån liten Photoshop-period, vilket inte är bra för jag måste verkligen plugga. Men lite omväxling och avkoppling från läsandet behövs ju.
Här är en före och en efter bild.

Dagarna



Såhär har mina dagar sett ut... fyllda med plugg, och det är inte över förens på måndag. Ja, hårdplugget iaf. Plugget i sig håller ju på några år till, haha.
Men det ska bli skönt att ha måndag middag och veta att jag skrivit klart tentan.

I nästa veckan har jag en liten inneboende. Nämligen Sanda som har ockuperat min lägenhet medans hon flyttar. Ska bli intressant att se hur vi beter oss mot varandra efter nästan en vecka tillsammans i min lilla etta, hahaha. Vi vet ju hur vi brukar hålla på att reta varandra efter bara några timmar!

I helgen blir det party hos Nico som fyllt hela 20 år! Då blir det sexparty och jag vet redan vad jag ska köpa, hahaha!

Nyans och mättnad



Före



& efter

Har ändrat om lite sen den senaste bilden. Gick in på nyans och mättnad.


PS manipulation

Idag har jag varit duktig och skrivit klart mitt paper, men ganska goda marginaler också. Kändes oerhört bra faktiskt! Så efter jag var klar kände jag att jag behövde belöna mig själv lite innan jag börjar med tentaplugget.
Självklart kopplade jag av ett tag med mitt kära PS. Fick lite insperation av understående bilder. Jag gjorde det bästa av det jag hade och det var en vanlig bild som jag beskärde och klippte och klistrade lite med. Tyckte resultatet blev ganska bra med tanke på att jag bara använde mig av datorn. Jag skulle vilja ha mer liknande bilder som dom precis under, det kan jag göra med min kamera någon dag och lite andra saker, lite små kristaller också kanske. Men tills nu får jag nöja mig med en manupilation i PS.


insperationsbilder


PS resultat. Helt vanlig bild från början.

Nyår på strand



Idag när jag tittade på Tyra Banks show, så pratade dom om vad killar respektive tjejer vill ha, vad som är attraktivit osv. Då kom dom fram till att killar är mer attraherade av tjejer som bär rött, för dom utstrålar mer sex än vad en någon i svart till exempel. Undra om detta stämmer. Jag tror nog att man bara känner sig mer sexig och sensuell i rött, inte just färgen i sig. Man skulle nog kunna vara lika sexig i gult eller grönt om man bara känner sig snygg i det.

Nyår på Strand Hotell blev en succé! Trots att jag var sjuk och inte kunde dansa lika mycket som jag hade velat så blev det en sjukt lyckad kväll. Tobbe och Alexander höll och hade arrangerat festen.
När kvällen precis skulle börja med fördrink och mingel så lossnade alexanders knapp på kavajen så jag fick springa runt och leta efter nål! Då kom pianisten så jag fick visa han vart han skulle vara, hänga av sig osv, så fick ta över Alexanders jobb ett tag. Tror alla andra undrade vad jag sprang runt om egentligen, hahaha.
Middagen började vid sju och det var sjukt fin mat! Alla var verkligen jätte nöjda! Jag glömde såklart mitt minneskort till kameran så jag fick låna Tobbes lite. Så fort Tobbe och Alex slänger upp bilderna ska jag lägga upp dom här. Tyvärr så fastnade jag bara på kanske fyra bilder då jag fotade alla andra såklart!
Som alla förmodligen vet så var Idol Olle där. Jag hade bitit mig i tungan i flera veckor för jag fick inte berätta det för någon. Han fick ingen lugn minut när alla tjejerna sprang efter honom.
Alla var så sjukt snygga under kvällen! Många hade långklänningar, (inklusive jag) och killarna hade kostym, kavaj. Alla ville att det skulle bli en tradition och det tror jag att det kommer bli också!
Alexander och jag hade bröllopssviten!! Helt underbar! Vi började och avslutade kvällen i vår jaccuci!
Jag skulle kunna rabbla på i flera timmar så det är bäst jag slutar.


R.O

RSS 2.0