Is it going, is it going

Dagen har varit härlig, men hur kan den inte vara det när solen skiner så grannt ? även om man inte ville det så är  man vara på bra humör, och allt tack vare solen.

Imorgon blir det grillning hemma hos moi, sen ölbrännboll, om det blir staden sen är något som vi märker.
Ne, nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova. Det är en lång dag framför oss imorgon.


image87


Is it going, is it going to work out for me?  - seems like it

after all this time

Nu efter allt, så börjar saker och ting lösa sig.
Allt för länge har jag gått omkring och mått dåligt, varit orolig, spänd och allmänt irriterad.
Jag har inte riktigt vetat vart jag har haft mig själv och andra också för den delen.
Ni förstår inte vad som pågått i min hjärna och kommer nog aldrig att göra det heller om ni inte hamnar i den situationen själva. Men det är inte något jag önskar någon för det är en hemsk situation.



image81

Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag att jag aldrig skulle få tillbaka dessa känslor för dig, men när jag såg dig idag så började det pirra i magen. Jag är nykär! Igen! och det är den mest underbaraste känslan som finns. Jag vet att jag gjort rätt nu, trots alla mina snesteg jag gjort på senaste tiden, och dom har inte varit små,  och det ber jag verkligen om ursäkt för.
Men jag vet, och du sa det med - att det känns som om du också är nykär .

You're Never gonna learn till, You lose me.

Detta är, och kommer förmodligen vara det svåraste jag har gjort. Jag kommer förmodligen ångra mig flera gånger om. Just nu har jag ingen ordning på mina känslor. Jag måste reda ut allt detta.
Att se dig så, att höra dig så totalt förstörd får mig att ångra mitt beslut, du visar att du verkligen känner för mig, men är det inte lite försent för det nu? You're Never gonna learn till, You lose me.
Det är riktigt tråkigt att det blivit såhär, att jag känner såhär. Men det finns inga garantier gällande min framtid nu längre. Jag kan gå vidare i mitt liv, men jag kan också lika väl ångra mig och gå tillbaka.

image80


Mina vänner störtar mig till hundra, det behövs verkligen. Medans mina andra nära verkligen inte gör det. Känns ibland som att man kan få en blick av avsky. Som att dom tänker, vilken jävla egotrippad och känslokall bitch!
Detta är förmodligen inte fallet, hoppas jag i alla fall. För dom har ingen rätt att dömma. Man vet inte hur det är förrens man stått i den situationen själv.

Untill the end of time?

Åter igen så står jag här utan ord på mina läppar. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga, vad som bäst beskriver hur jag känner mig. Det enda jag vet är att man så lätt kan tappa kontrollen. Men nej, jag ska inte gå och ha en massa ånger, det trycker bara ner en. Så lätt det kan bli fel, men under andra förhållanden så hade detta varit helt rätt.



image79


Igår fyllde min vän Anna 18 år!
 Så igår var det fest för henne och Emma som fyllt lite innan. 
Allt var hur bra som helst, och de flesta verkade ha riktigt roligt. Musiken var på topp, men inte så konstigt när det var jag och Nilla som fixat det, haha. Det blev mycket dricka och mycket dans, en riktigt bra kombination.
 
Ikväll ska jag till min pappa, men innan det så blir det film med Emelie, och sen en liten promenad med henne och min Maja. Inte precis för att jag behöver mer luft, varit ute och halvt sovit på alltanen i ca 5 timmar idag, underbart!

I've been thinking about all the possibilities

Gårdagen bestod av mycket skratt med mina vänner, det behövde jag. Men också en hel del prat, känndes skönt, eller det känns skönt att kunna prata med sina vänner om ens problem och tankar. Det känns också skönt att jag har ett sånt oerhört stöd från alla, något jag aldrig trodde att jag skulle få.

Som sagt, allt känns jätte bra nu, men det lär väll ändras tills imorgon. När jag väll är i den situationen så är det så mycker svårare än när man bara pratar om det.



Ne, nu blir det snart film med Emme. Min fina underbara!

Pernilla, du är min klippa, tack för att du hjälper mig igenom detta <3


image77

Tell me, what you thinking about
When your hands is all on me
Cause I've been thinking about
All the possibilities
Ain't no other place that I really wanna be
Cause you're sweepin' me off my feet

strong untill you break

Nu ska jag äntligen försöka att ta tag i mitt liv. Jag ska slutföra påbörjade saker, och börja träna mer, dock inte för att bli smal, som alla gnäller om hela tiden, utan för att man mår bra utav att träna, man kan komma bort från sin vardag ett tag då.
Ikväll har jag inte gjort mycket alls från den tidpunkt jag kom hem ifrån skolan. Jag har helt enkelt inte haft ron till att koppla av. Så jag har varit ute med Amanda på en långpromenad. Jag tror att det är dom långpromenaderna som kommer att vara mina bästa stunder för tillfället, för då slipper jag allt.

Ja, som sagt så är det mycket som far genom mitt huvud just nu. Beslut som jag aldrig ens trodde skulle komma ligger och flyter på ytan, något som jag verkligen måste ta tag i. För jag sårar inte bara mig själv genom att vara såhär, utan också många omkring.

Det är verkligen som du säger, inte förrens man varit med om det kan man helt och hållet förstå vad den personen går igenom. Tack för samtalet igår. Jag har inte än betsämmt mig hur saker och ting ska te sig för mig, men det är något som man märker. Jag minns så väl när du kom till mig för länge sen och berättade hur du hade det, du visste inte heller, precis som jag hur du skulle göra. Men jag sa till dig att ta ett slut på det, och det var precis samma mening som du gav mig nu.
Men detta är inte något som man bara ska låta upp till ödet. För jag tror inte på ödet. Saker blir till det man gör det till, ingenting annat.

holding to all I think is safe

Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down

all at once

Yoga med Anna i torsdags, som vanligt blev det mest prat och skratt.

I fredags var det underbart väder. Så Anna, jag och Wicke betsämmde oss för att ligga ute i solen och gutta oss. Alla tre utspridda på varsin bänk. Det såg nog lite smått kul ut.


Helgen har varit lung. Ingen utgång, och det känns skönt faktiskt.
Ikväll ska jag hem till min pappa, och Vimsehunden :)




I can't sleep
No not like I used to
I can't breathe
In and out like I need to
It's breaking ice now
To make any movement
What's your vice
You know that mine's the illusion


Don't tell me how life is

Lördagen gick verkligen upp till mina förväntningar. Det var jätte roligt hos Sjöberg. Folket var toppen och humöret låg på samma nivå.

image73
Söta :)




Men nu det sora Men:et. Efter det så skulle saker och ting självklart kompliceras som vanligt.
Jag kan säga ärligt att jag vet inte vad jag ska säga om det hela eller göra. Men jag funderar på att följa en väns råd och helt enkelt bryta kontakten, helt och hållet.

Don't let your soul get lonely

Allting känns så konstigt just nu. Jag vet inte riktigt ut eller in.
När jag har folk runt omkring mig så känner jag mig lugn och trygg, men så fort jag blir ensam så börjar jag att tänka en massa.
Dels över om vad som ska hända om ett och ett halvt år, det plågar mig. Men också över andra tankar som smyger till mig sakta ibland. Dom kommer jämt sent om kvällarna när jag är ensam och känner mig liten.
Så istället för att ha sällskap av dom, så ringer jag en signal till min bästa vän Emelie, och hon kommer alltid till mig när hon kan, så fort hon kan. Det känns trygt att ha henne tillbaka igen.


Anna, och jag. Ja, vad ska man säga? Antingen är vi övertrötta hela tiden i skolan. Eller så har vi helt enkelt riktigt sjuk humor.

RSS 2.0