Så mycket att se fram emot

Åååh, jag kan inte sluta le över tanken att jag får träffa min älskling om mindre än 48 timmar! Känns dock inte lika bra att innan dess ska jag hinna skriva en tenta!
Allt bra som väntar framöver gör att jag inte kan koncentrera mig, det är för mycket att tänka på!
På fredag får jag äntligen ha fredagsmys med min Älskling! På lördags ska vi fira vår kära Emilia som fyller 18 + att det är Halloween! På söndag åker jag till västkusten med familjen Knutsson för att fira Lasse och Sven som fyller 60! Vi ska på spa! Gud så gutt jag ska ha det! Och har aldrig varit på spa heller, så det ska bli jätte kul och mysigt! Sen längtar jag en massa till nyår! Jag och älskling har sviten med bubbelpool och bastu! Uuuh, så härligt! Sen så fyller min kära far 50 nästa år så vår lilla säregna familj ska åka till New York! UNDERBART! Jag försöker dock övertyga pappa om att åka när det är lite varmare, men jag är glad vilket som! Ska shoppa som aldrig förr!!
Så allt detta drar mina tankar iväg till när jag sitter och läser om SWEREFF 99, projektioner osv, usch!
Nu sitter jag och tittar på Greys, ska återgå till det nu.
Vill bara säga igen att jag längtar ihjäl mig till min älskling!




Vi är lite konstiga jag och min Älskling. Även om vi är bland folk kan vi inte hålla oss ifrån varandra!



Innan livet dör ut

Idag när jag som alla dagar satt och spanade på facebook så fick jag se ett youtubeklipp som Louise Eriksson lagt upp på hennes syster, Emelie Eriksson. Jag föll direkt! jag har lyssnat på den konstant i säkert 40 minuter! Hennes röst är helt otrolig och texten! Underbart begåvad!



Innan livet dör ut (original)- Emelie

Jag hör det på stegen när du går
jag hör det på rösten hur du mår
jag ser det i blicken vart du står

ingen har fyllt mig som du gör
ingen kan beröra som du berör
ingen har varit den jag levt för

men tiden tycks inte räcka till
det finns så mycket mer som jag vill

Ja vafan gör vi nu, när tiden tar slut
och det finns ingen väg ut?
Är det bara du och jag , och våra sista andetag?
eller finns det mer att leva ut
innan livet dör ut?

alla säger att vi redan sett allt
vi har rest hit och dit, ja överallt
vi har klarat oss genom sött och salt

vi har varit varandras tro och hopp
kärleken mellan oss har aldrig gett opp
så varför låta någonting sätta stopp

men tiden tycks inte räcka till
när det finns så mycket mer som jag vill

Ja vafan gör vi nu, när tiden tar slut
och det finns ingen väg ut?
Är det bara du och jag , och våra sista andetag?
eller finns det mer att leva ut
innan livet dör ut?

låt oss flyga till Paris en sista gång
låt oss bli berusade till vår sång
älskling, låt oss älska natten lång

Ja vafan gör vi nu, när tiden tar slut
och det finns ingen väg ut?
Är det bara du och jag , och våra sista andetag?
eller finns det mer att leva ut
innan livet dör ut?
Innan livet dör ut...

Är det bara du och jag och våra sista hjärtslag?


Jag blev förälskad!

Helt utmattad av en hel dag med plugg, letande efter Halloween utstyrsel och nyårsklänning. Ja, ni läste rätt. Nyårsklänning. Tidigt, jag vet. Jag hittade min på lite mer än fem minuter och jag blev förälskad! Tänker dock inte avslöja mig genom att lägga upp en bild. Men kan säga att både Sanda och Alexander älskade den! Den är perfekt helt enkelt. Ska inte heller förstöra det genom att letat efter flera, då får man bara beslutsångest!
Photshop är det jag lever för just nu. Det är mitt stora intresse och så fort jag vill koppla av och ta lite egen tid så sätter jag mig vid photoshop. Nu när jag även fått en riktigt proffsig kamera av Alexander så har mitt intresse blivit ännu större! Han känner mig allt för väl!
Nästa helg är det Halloweenfes som Emilia styrt upp i samband med att hon fyller år. Kommer bli sjukt kul och är så nyfiken på vad alla ska vara. Och ikväll beställde jag det jag behöver!!


Ska visa en bild jag gjorde för några månader sen.
FÖRE:



EFTER:


Undisclosed Desires

För lite mer än en vecka fyllde jag 20. Min älskling firade mig rejält på morgonen med frukost och paket på sängen! Jag fick en Cannon EOS 500D. Han är inte riktigt klok min älskling! Skämmer bort mig! Jag blev så glad så jag nästan började gråta! Jag har alltid velat ha en systemkamera!! Och så fick jag en riktigt riktigt bra också! HAN ÄR BÄST MIN ÄLSKLING! På kvällen myste vi och beställde hem mat! Bättre födelsedag kan man inte begära. Har fått massa fina saker. Fick världens finaste guldarmband med av mamma och syster också!
Denna helgen som var följde Sanda med mig hem till oskarshamn. För jag skulle ha lite fest på lördagen med mina vänner! Jag tyckte att det blev mycket lyckat! Fast hade dock hellre stannat kvar där en att åkt till La Scala. För det var ingen höjdare där denna helg. Brukar vara såååå mycket bättre.





För några år sedan brukade jag skriva mycket dikter. Det gör jag inte längre. När jag skrev så var det mest när jag var ledsen eller upprörd. Vet inte om jag slutat skriva för att jag mår bättre eller om det är för att jag tar ut det på annat sätt. som tex när jag sitter i photoshop eller när jag ritar. Ser nog mig själv som en konstnärligt lagd människa och måste uttrycka mig på något sätt. Ikväll känner jag för första gången på länge att jag vill uttrycka mig i ord, men ska inte det. Jag vill lyssna på ledsamma kärlekslåtar men jag ska inte det. För ett tag sen gav jag upp allt sånt. Man mår bättre som människa om man istället lyssnar på låtar man vill dansa till, titta på filmer som man skrattar till osv. Eller? Eller är det bara ett sätt att trycka undan det som verkligen vill upp?


När man var mindre

Imorgon fyller jag äntligen 20 år! Tänk så gammal man börjar att bli. Jag minns när jag var mindre och då tyckte jag att folk som är i min ålder nu var jätte gamla! Hur som haver. Imorgon får jag äntligen gå på systemet. Tänker dock inte göra det imorgon för jag är rädd att personalen får för sig att sjunga som jag har hört att vissa varit med om, haha.
Igår så hade jag kalas för släkten. Det var himla trevligt. God mat, vin och trevligt sällskap. Vid niotoden så begav jag, alexander, Patrik och Philip oss in till stan. Och jag fick äntligen träffa mina efterlängtade vänner efter det! Känndes så skönt att få träffa dom igen!
Nästa helg blir det galet!!!!



På lördag fyller Emelie också 20!!!
Vänner sedan 14 år tillbaka!


Min själsfrände

Jag har haft en fantastisk helg min min själsfrände. Började med middag och Idolmys. Ingen av oss kunde hålla sig ifrån varandra. Vi ville bara pussas och krama sönder varandra. Konstig men dock så underbar känsla. Båda gångerna när vi har träffat varandra nu så har det varit som om vi är nykära. Och jag tror att vi är det. Igår var vi och åt middag på Harrys. Ställde bilen i stan så det blev lite cider och öl. När jag tittade på honom så kändes det precis som i början av vårat förhållande, oh härliga känsla. Detta med distans är väldigt svårt och påfrestande men det har gjort underverk (enligt mig iaf) på vårat förhållande. Visst jag älskar vardagskvällar med varandra, att få lägga sig tillsammans i samma säng. Men det är ändå något magiskt med den nervösa känslan innan man får träffas igen. Nästan som fjärilar. Ja, distans har sina för och nackdelar, precis som allt.

Ikväll har jag hittat lite insperationsbilder till projektet i skolan. Min insperationsplats är Varvsholmen i Kalmar. Ett väldigt vackert område i Kalmar med stora likheter till vårat område på Hattholmen. Är också ett gammalt industriområde precis som Hattholmen.




Min själsfrände






Varvsholmen

RSS 2.0