B E S T F R I E N D S

Jag tycker att det är så tråkigt att det blivit såhär för dig. Jag vet hur det är när man känner den muren, mellan den person som man håller mest kär.

Hoppas att allt löser sig! För vi vill bara se dig glad gumman.


För övrigt så är jag hög på livet, allt känns underbart skönt. Det är så mycket bra saker pågång nu. Förmodligen blir det att jobba på Hultsfred med Emme, dagen efter det bär det av med mina bästa vänner + flera till Öland i en vecka. Två veckor efter det bär det av till Österrike! Jag bara frågar, kan det bli bättre?



image130



B E S T   F R I E N D S


make me wanna smile

Jag måste nog säga som Anna. Jag läser också utan att förstå det. Jag kommer hela tiden på mig sitta och små le åt något annat som kommit upp i mina tankar.
Jag känner att det är så mycket som jag gärna vill le åt. En underbar men allt för ovanlig känsla på senaste. Jag hoppas verkligen att den är här för att stanna nu.


Imorgon blir det till att råplugga.
På fredag blir det grillning hos Mia.


 


image129

Must everything you do
make me wanna smile



 


En annan värld

Gårdagen var riktigt bra. Skolan ett tag, gjorde ett svenskaprov som jag trodde skulle vara mycket svårare än det var. Becca fick full pott på det, duktigt! Nillas och mitt var tyvärr inte rättat så vi får vänta tills på måndag.
Efter det blev det en sväng på stan, skulle hitta ett par skor till Martin. Tycker att vi hittade ett par riktigt fina, både till kostym och jeans.
Efter det var jag tvungen att åka och hämta filmen som jag glömt (som jag alltid gör), glömska jag. Sen åkte jag till Anna och Robin. Anna hade fått en liten överraskning, jätte fina rosor. Det syns så väl, dom är så kära.
Vi åke och hämtade upp Alle, sen till Maxi för att handla mat. Robin klantade sig i affären och hävde ner halva läskhyllan. Det var riktigt roligt. Alla sprang iväg och låtasdes som om vi inte kände honom, haha.
Sen bar det av till Skiren. Det var underbart väder och vi alla var på jätte bra humör. Köpt grillat och allt hade vi gjort, men det var bara en sak som fattades, Grillen! Men det ordande sig med lite pyssel.

   

Det var en jätte bra kväll, men det blev snabbt kallt så då begav vi oss hem. Robin fick för sig att ha en tävling, som han sen förlorade. Den som först klagade på värmen i bilen förlorade.
Sen tittade vi på Exorcisten. Tyckte inte att den var så läskig nu faktsikt, har varit jätte rädd för den filmen, men det kanske berodde på att sist jag såg den gick jag i femman, och Emme och jag skrämde upp varandra.


       
   


du tar mej till en
annan värld

 

du, jag och havet

Dagen började med att man bara ville vara hemma och sova, ligga kvar i sängen hela dagen, men jag tog mig upp iaf. På bussen mötte man Anna. Vi åkte till Rödsleskolan och mötte upp allt folk, sen bar det av till Viljans stuga. Vi stannade och fikade och spelade lite kubb. Sen spelade vi också nån lek, Tommy klantade sig som vanligt, haha.
Ne, men dagen var riktigt bra faktiskt, mycket bättre än vad jag förväntat mig. Soligt väder och humöret var på topp.


image117

En ljuv sommarbris

Våra kroppar är sammanfogade så som bara våra kan

Runt oss en blommig filt

Som skyddar oss från sommarens svala vindar


Bryggan som bär upp oss guppar

Vattnet kluckar längs med träbrädorna

Bara du, jag och havet


Solen som lyst så vackert

Börjar sakta dra sig ner över trädtopparna

Vattnet och himmlen ger ifrån sig en underbar rosa ton


Finns det något mer perfekt i denna värld ?

Än du, jag och havet


En djup strimma

Saknaden är ett skott i bröstet

Den gräver sig djupt in i hjärtat

Som en kula från en pistol


Den gräver en djup strimma av saknad och längtan


 


Ensamheten

När jag är i min ensamhet
Klarar jag ingenting

Känner jag ingenting

Bara ensamheten

Som stiger över mig som ett rökmoln

image116


If it's love that you want..

Allting är för mycket just nu. Skolan, privatlivet, allt. Så självklart samlare som jag är tar jag och håller inne allt tills det brister, och det gjorde det idag. Tur som var hade jag min mormor där som kunde trösta mig. <3
Jag bestämmde mig då för att skala ner på mina uppgifter genom att flytta samhällesprovet. Lite mycket ångest på det då jag inte flyttat ett enda prov på 3 år. Då tar det emot vill jag säga.
Så istället spenderade jag min kväll precis så som jag längtat efter så länge.


image115

Gossip Girl stod på programmet ikväll, så även Desperate Housewives


Jag känner en viss lättnad, men det kanske bara är jag? vill du verkligen inte att vi ska vara så nära varandra som vi  var förr?

Confusion is nothing new

Lying in my bed I hear the clock tick
And think of you
Caught up in circles
Confusion is nothing new

Sometimes you picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me
I can't hear what you've said

Then you say go slow, I fall behind
The second hand unwinds

If you're lost, you can look and you will find me
Time after time
If you fall, I will catch you, I'll be waiting
Time after time


ROB THOMAS, TIME AFTER TIME

image114


And I knew...that you meant it.

Gårdagen var riktigt bra. Oväntad, men bra. Började med en sväng på balen. Emmy sprang omkring med sin stora filmkamera, du va för söt! Alla var självklart jätte fina. Längtar tills det blir vi nästa år.



Don't like when you talk to her or talk about her.  Am I selfish?

Efter det så blev det mat på Cecil, mätt som jag var innan. Sen åkte vi till Christoffer, gjorde oss iordning lite och väntade på att resten skulle komma. Var först meningen att jag skulle varit på ett helt annat ställe denna kväll, men, men. Jag fick en otroligt lyckad kväll, verkligen jätte roligt.

                               

Hands down this is the best day I can ever remember.
Always remember the sound of the stereo.
The dim of the soft lights.
The scent of your hair, that you twirled in your fingers.
And the time on the clock, when we realized "It's so late!"
And this walk that we share together.
The streets were wet, and the gate was locked,
So I jumped it, and let you in.
And you stood at the door, with your hands on my waist.
And you kissed me like you meant it.
And I knew...that you meant it.



Tuffa till dig

Tänk hur snabbt allt kan försändras. Nu känns allt bra igen, men så har det låtit många gånger under mina bloginlägg. Ofta brukar det inte dröja mer än bara nån dag igen innan jag blir ledsen och allt känns jobbigt igen. Men denna gång så hoppas jag att det verkligen håller sig.

Jag har tänkt en hel del denna dag. Mycket tack vare min svenskalärare som kom utanför ämnet idag och började prata om att man ska förverkliga sina drömmar och inte bli trampad på och inte hålla sig inom ramen (enligt Guntelagen) utan man ska våga ta risker. Våga göra saker som man aldrig ens vågat tänka på förut.
Det var inte alls länge sen som folk så lätt kunna styra över mig. Fråga bara min bästa vän. Hon var väldigt hård mot mig under den tiden, men hon ville bara att jag skulle tuffa till mig. Nu idag. Flera år senare, så har henne mycket att tacka för, hon hjälpte mig. Men också mina andra vänner, som kommit på de senare åren.


image104


Något jag också fått höra är hur mycket jag förändrats under denna tiden, men jag tog bara en god väns råd och började tänka på mig själv.

if you get it

Igår blev det filmkväll. Vi tittade på Desperate Housewives, och va allmänt slöa. Det var först meningen att det skulle bli en skräckfilm, men vi hann bara se 10 minuter innan en viss person (blev skraj) och stängde av filmen och satte på en komedi istället. The Girl Next Door hette den. Tröttheten började komma mot slutet av filmen, så eftertexten hann rulla ett bra tag och hann till och med sluta innan någon av oss ens orkade lägga märke till att den var slut. Kvällen blev lyckad. A & R & A

<3 Idag vaknade man av att Emelie ringde, så det blev en fika och en liten shopingtur med henne innan hon skulle till jobbet. Ikväll ska jag plugga. Ta tag i alla arbeten som ligger och väntar.

Idag har jag också fått slutgiltiga beskedet om resan till Österrike. Det blir av! Har fått schemat hur alla dagarna ser ut. Det blir fullt med Klättring i bergen, kanotpaddling, tältning, forsränning osv..  underbart!


image99

You expect me to just let you hit it
But will you still respect me if you get it


It can't be that bad

Hela helgen har varit helskön. Inte gjort något ansträngande alls, mest legat ute i solen och kopplat av.
På fredagen blev det film. Sen på lördagen va man ute i solen hela dagen. Sen lite senare på kvällen så blev det bio också, den va jätte bra!

Igår hann jag knappt ens vakna innan det bar av till utsläppet. Dock ingen badning för mig, bara solande. Underbart väder, och otroligt skönt att ligga och bara ta det lugnt. På kvällen blev det grillning, oplanerad för min del dock, men det va roligt. Trots dom irriterande myggorna.


Idag blev det skola ett tag. Hemsk skoldag, alla är så.. kan inte ens förklara det, men jag gillar inte vad som händer.
Senare blev det film med emelie, men vi hann inte titta mer än tio minuter innan hon somnade, så jag slumrade också till ett tag. När vi sen vaknade så började vi nästan om från början på filmen. Vi tittade i en halvtimme ungefär innan vi båda somnade igen och vaknade när filmen varit slut ett tag. Vi orkade inte ens anstränga oss för att se om den. Fattar inte varför vi va så trötta :)

image97


If it makes you happy
It can't be that bad


 


Splendid

Igår då. Matte nationella, det vill jag inte ens tänka på mer, för det gick åt skogen. Dagen va iaf bra. Ute på rasten i det underbara solskenet med Anna&Mia. Sen åkte man hem och blev senare upplockad av Anna, så det blev en sväng på yogan.
Anna, you're the greatest!

Idag blev man upplockad igen av lilla söta Anna, det bar av till skolan ett tag, men så snabbt vi kunde åkte jag, Jossan och Anna en sväng igen, till Mc Donalds, haha. Köpte glass, åkte till hamnen, satte oss i 10 sek, sen bar det av igen, hämtade Mia :) sen åkte vi tillbaka till hamnen. Ett himmla åkande denna dag alltså.. Men det gillar jag.
Sen blev det en långfika med Becca & Nilla, mysigt!

Ikväll är oklart, blir det film, grillning eller hemmakväll

image96

Detta underbara väder!

Changing?

Idag fick jag höra något som fick mig att reagera starkt.
Jag vet att jag inte är som förr, att jag har gått emot mina egna tankar och värderingar, men detta är inte något jag gjort med flit. Jag har inte precis planerat att jag ska bli såhär och känna sådär. Det bara blir så.

Vad gör man åt det då? När man blivit så insnöad i något att man helt totalt struntar i den yttre världen, dom som står brevid, som blir sårade.



image95

Since everybody's changing
And I don't know why.

Oh you Charmer

Dagarna bara rullar på för full fart. Underbart väder för det mesta, så humöret är på topp.
Har sagt till mig själv att plugga på matten i flera dagar nu, men jag har helt enkelt inte haft ron. Så nu har jag bara ett par enstaka timmar på mig imorgon att plugga till ett av de mest viktigaste proven på året. Usch, dåligt av mig.

Idag i skolan i hölls det hemligheter som inte jag fick veta. Dumma Dumma.
Nu vet jag iaf, och jag fick en riktig överasking må jag säga. Jag blev verkligen jätte glad.

 
image94

Du är en riktig charmknutte

I was at a loss of words first time that we spoke

På senaste har allt kännts jätte jobbigt, men nu.. allt känns super!
Men det kanske beror på gårdagen. Hade först tänkt stanna hemma igår, titta på film och mysa lite, men istället så blev det fest hos Åverling. Ringde en signal till Pernilla och hon Caroline va på, så sen bar det av till festen. Först känndes det lite smått pinsamt och stelt, men det släppte ganska snabbt, och visade sig vara en av dom bästa kvällarna på länge faktiskt. Det var ett otroligt drag och folket var super bra, nästan för bra.
Den första personen man möttes av var Christoffer som var skit glad och dansade. Den andra personen var Anna, som var minst lika glad, haha.
Så kvällen var så mycker mer än jag hade förväntat mig, riktigt bra!

Idag har jag bara spenderat hela min tid åt att sitta i telefonen med tre olika personer, en viss person en lite längre tid. Jag gillar verkligen att prata med dig, om allt mellan himmel och jord.

Ikväll blir det en sväng upp til far min, grilla lite :)

image91

Get you on my level do you think that you can handle it?



The Aftertears

Valborg. Ja, vad ska man säga.
Jag kunde helt enkelt inte glädjas åt kvällen, jag var så tråkig som man kunde bli. Vet inte varför jag va på sånt humör, allt gick emot mig den kvällen, och den blev en besvikelse. Men jag kan ju alltid glädjas åt att mina vänner hade det bra största delen utav kvällen :)

Lite senare på kvällen kom jag äntligen in till stan, då blev mitt humör lite bättre faktiskt, och jag kunde stå och beskåda fulla människor, mitt favoritintresse, haha. Det flockades av unga, alldelles för unga människor, jag kände mig gammal, men ändå väldigt liten med tanke på att jag fortfarande inte är 18. Så jag är just nu i en mellangrupp på stan. Som är för gammal för planeten och för liten för krogen.. usch det suger verkligen..
Ännu lite senare på kvällen blev det komplikationer. Alla hade försvunnit iväg. Alla var okontaktbara. Efter många om och men, och många besvikelser så kom jag hem? nej, inte direkt men jag kände mig iaf som hemma när Rebecca lekte mamma med mig, snuttan.
Mitt i natten så fick jag också ett samtal. Du sa att jag inte skulle vara ledsen. En sån mening brukar aldrig funka, men det gjorde det faktiskt denna gång, tack

image89

Som sagt, det är något speciellt med henne, men vad?


RSS 2.0