my endless love

Snart är det fredag och jag får äntligen träffa min Alexander igen.





I can't resist your charms
And love I'll be a fool for you I'm sure
Cause you, you mean the world to me
Oh, I know I found in you my endless love


Nattuggla

En sak som jag har kommit på under mina år är att jag är en nattuggla. Iaf när det gäller att plugga, rita eller jobba mm. Jag jobbar som bäst när solen gått ner och när jag vet att alla ligger och sover. Det är precis som Jaucques en av våra lärare sa, att det finns inget bättre att sitta uppe en natt och jobba med något man tycker är riktigt roligt. Precis så var det igår. Det är jämt så. Om jag bestämt mig så kan jag sitta mot gryningen om det är så. Igår satt jag dock bara till klockan två men då hade jag suttit med det en antal timmar. Just nu så sitter jag i sketchUp. Det är ett illustrationsprogram där man kan rita upp hus, miljöer mm. Det är ett fantastiskt roligt program och när jag visade det för Alexander blev han helt fast i det och nu sitter han med det och ritar upp hus för skojj. Nej men jag håller på med ett projekt med Sanda i stadsförnyelse. Så meningen är att göra stadsförnyelse på ett visst område och vi har ett ställe som heter Fisktorget. Så här ser en vy ut från vårt nya område. Dock inte alls färdigt.


Pengar kan köpa saker

Idag känner jag mig otroligt glad och optimistisk! Känns jätte skönt då jag varit ovanligt nere dom senaste dagarna. Men det tror jag beror på att det varit så mycket lediga dagar med plugg. Dagar då man inte går och därmed inte sminkar sig, klär upp sig mm. Idag fick jag mina saker från Top Shop, så jag är lycklig. Stackars den person som säger att pengar inte gör en lycklig, för pengar kan köpa en saker, vilket gör varenda kotte lycklig! Eller så kan man nog säga lyckligare. Klänningen var jätte fin men en bh ville inte klämmas in där tyvärr... Men men, jag känner att den var så fin att det inte gör något.
Snart kommer Sanda så vi kan göra klart vårat projekt, så att vi har resten av veckan sen till att plugga på vår tenta i Miljö och Hälsa på måndag. Sen blir det nötning av böckerna tills fredag då vi har vår andra tenta i Stadsförnyelse. Shit, jag börjar bli nervös. Men jag längtar så mycket tills allt är över och då älsklingen kommer och hämtar mig.


Besvarade böner

Idag var vi på Öland med klassen. Vi åkte runt och tittade på flera Alvar, raukar mm. Vädret var helt underbart så mina böner blev besvarade denna gång, Tack! På vägen tillbaka till Karlskrona var det helt knäpptyst i bussen, för då hade alla somnat, haha. Jag vaknade dock hela tiden av att mitt huvud "trillade" åt sidan hela tiden, haha.
När jag kom hem städade jag lite och plockade. Pratade även med min syster och vi vill åka på ridsemester i sommar tillsammans och med våra respektive men det är så himla dyrt tyvärr! Så vi får se hur det blir med det. Jag har även läst lite i Berg och Jord och ska snart fortsätta lite med det. Men jag lär nog somna då jag idag fick vrida tillbaka mitt dygn.
För övrigt så är det bara 11 dagar kvar tills jag får komma hem! Jag längtar mer än vad jag längtat efter något på väldigt länge. Ska bli så underbart. När jag kommer hem väntar en massa. Många av mina underbara vänner tar studenten och dom ska självklart firas! Sedan så väntar ju även midsommar. Jag vet inte hur många ggr som jag skrivit om sommaren och midsommar nu men det är ju för att jag längtar efter det så himla mycket.







Leenden


nya krafter

I torsdags och i fredags var jag på ett konstigt humör. Så som jag inte minns senast. Jag var ledsen, arg, tjurig och trött. Verkligen den perfekta blandningen. Jag känner mig jätte stressad över skolan, trots att jag tror att det ändå är ganska lugnt. Sen saknade jag Alexander jätte mycket. Sen var jag arg för att alla var ute och festade och jag satt hemma och pluggade. Sen även att Rebecca, Pernilla och Emelie ska flytta till Stockholm. Jag tyckte att det var illa nog att en skulle flytta. Nu ska tre av mina bästa vänner flytta.
Nej, nog med tråkigheter.
I helgen har Alexander varit hos mig. Det gjorde att allt det onda bara försvann och jag återkom till mitt gamla glada jag. Vi har haft en helt underbar helg. Det kan inte bli annat när vi två är tillsammans. Jag tror faktiskt att vi två är perfekta för varandra. Vi skrattar konstant i varandras sällskap. Nu är det bara två veckor, inte ens det, tills vi har hela tre månader tillsammans. Det kommer bli underbart.
Just nu längtar jag jätte mycket efter midsommar. Att få umgås med kära vänner i ett par dagar ska bli helt underbart.
Imorgon åker vi till Öland med skolan på exkursion, ska bli jätte kul och jag ber om bra väder och att det inte blir samma mardröm som vår sista resa....
Nu ska jag läsa lite i mina böcker. För mitt kära Gossip Girl är nu slut. Som btw har blivit bra igen!



Nilla.Emme.Becka.Becca


Ps. I love you

Idag känner jag mig riktigt skabbig. Har inte duschat håret eller sminkat mig. Fast jag har varit duktig idag. Jag har städat och tvättat. Så snart ska jag laga lite mat, köttbullar och potatismos. Sen så ska jag gräva ner mig i boken Berg och Jord. Den ska vara utläst innan imorgon kväll. Enligt mitt schema så har jag 50 sidor kvar idag. Men det ska nog gå bra!
För övrigt så längtar jag jätte mycket efter sommaren. Jag känner att jag har längtat och pratat om den allt för länge nu. Så den får se till att komma snart. För mig är det i alla fall sommarlov om två veckor! Tänk det, två veckor! Sen så har jag lov i hela tre månader. Jag bara längtar till att få spendera mina dagar med kära vänner på stranden. Och grilla och äta kräftor på kvällarna. Jag längtar efter att få bo med älskling i hela tre månader med. Nu har det gått två veckor sedan vi träffades. Jag kommer ihåg när vi precis blivit tillsammans. Eller vi hade varit tillsammans i en månad och jag skulle åka till Österrike i två veckor. Det var riktigt hemskt! Det var en ren plåga att vara ifrån honom så länge, trots att man hade så roligt där nere. Nu när vi är ifrån varandra två veckor så är det vardagsmat för oss. Visst det är jätte tråkigt men så är det och vi har blivit vana vid det. Vi uppskattar våra tider jätte mycket då vi får leva med varandra under en längre tid.

Idag så tittade jag på Ellen show och Gerard Butler var med. Han är skotte och när jag var där så såg jag minsann inga som kom i närheten av hans snygghet! Han har varit med i många bra filmer. Bland annat Ps. I love you, som är en underbar film! Men han är även med i 300, något som jag inte märkte första gången jag såg den.




SommarKärlekar

Just nu är det mycket som är pågång. Allt för mycket. Vanligvis när det är så så brukar jag bara stänga av. Men nu så kämpar jag emot mina naturliga instinkter! Jag har gjort upp ett schema över hur mycket jag ska plugga och när och jag ska minsann hålla det!
Alla är ute ikväll och återigen sitter jag här i min lägenhet när alla är ute och svär över varför jag är ensam här. Vilket liv man har ibland. Här sitter jag och läser om berg och jord och dom andra är ute och har roligt.
Ikväll har jag beställt kläder från topshop, så jag ska leva på den lyckan istället just nu! Hittade äntligen en klänning som jag ville ha!



SommarKärlekar


my journey was a fearful one

Idag har jag och Sanda jobbat nästa hela dagen! Och fått en hel del gjort också! Jag har fått lite annat gjort med, mitt stora intresse: Photshop. Haha. Så jag har haft lite roligt med bilder på Sanda. Jag har gjort en som jag har bestämt att hon ska ha som header på sin blogg :)
För övrigt känns allt pissigt. Längtar inte efter att plugga ihjäl mig och missa en massa hemma. Samt kanske missa Emelies och Emmas bal! Så jag måste råplugga så jag kan åka hem då.
Jag saknar min Alexander också och alla mina underbara vänner!



Sanda ville ha en bild med henne och en kille! Så jag valde en tia åt henne! hahaha. Om det endå vore så i verkligheten. Beethovens kärleksbrev blev som bakgrund!

kärlek är underbart

Denna dag har jag bara suttit vid datorn och letat kläder till min sommargarderob. Vilket otroligt slöseri med en hel dag. Lite läsande blev det iaf. Imorgon tänkte jag ta och läsa ut Planering och byggande i kulturmiljöer, sedan ska jag ge mig på Berg och Jord tänkte jag. Måste låta jätte roligt. Vid halv åtta, eller snarare fem över halv så mötte jag upp Sandra. Sa till henne idag att det är något hon får räkna med att jag alltid är fem minuter försen. Alltid! Vi åkte hem till mig och tittade på Lejonkungen. Det var länge sedan man såg den. Vi tog oss varsin cider och tittade. Sedan klippte jag håret på Sanda. Bra att jag har övat på min mamma och kusiner ett antal år, haha. Sedan gav vi oss på Svanprinsessan i en halvtimme, jag fortsätter den ensam nu. Jag verkligen älskar den filmen. Man uppskattar faktsikt tecknat mer när man är äldre konstigt nog. Min favorit scen är låten här under. Så otroligt romantiskt. Det får mig att sakna min älskling. Han är helt underbar och jag är så glad att jag valde att satsa på honom för två år sedan. Jag det har snart gått två år. Det känns faktiskt längre. Men på ett bra vis. Det känns som om det alltid varit han och jag. Och efter två år kan jag stolt säga att jag inte bara fortfarande älskar honom utan jag är fortfarande kär, många gånger som om jag är nykär. Men jag tror att det beror mycket på våran distans. Vissa gånger när jag är påväg hem på bussen så får jag fjärilar i magen, bara på tanken att få vara i hans armar. Ja, kärlek är underbart. You don't know how lovely you are.
Imorgon ska jag minsann plugga hela dagen.







Your love keeps on lifting me, higher and higher


vin & Disnyefilmer

Usch, vilken hemsk dag det har varit idag! Utedag på en sån här dag, det är inte det första man önskar precis! Fast jag fick ju iaf lite solsken av Sanda! haha, hon gjorde dagen roligare än den var. Vi körde Zumba-moves för att hålla oss varma. Vilken syn.
Ikväll känner jag mig ganska ensam. Alla mina vänner + Alexander ska umgås och här sitter jag. Dricker vin och tittar på Disneyfilmer, haha. Nej jag hade hellre varit med mina nära och kära!



R.O

Baby baby baby ooh

Pullan & Jag



Idag är jag på ett strålande humör. Jag kan inte sluta tänka på vilka underbara människor som jag har i mitt liv. Alla gör mig så otroligt lyckliga! 
Jag längtar jätte mycket efter allt som har med somaren att göra. Jag vill ha en midsommar med mina underbara vänner! Det kommer bli så himla perfekt! Jag vill ha dagar vid havet och kräftor på kvällen. Jag vill ha en toppen sommar. Och jag har på känn att denna sommaren kommer att bli just det!
Känner just nu att jag varit borta från Oskarshamn alltför länge, trots att det bara gått ett par dagar. Jag saknar mina vänner och vill så gärna gå ut med dom i helgen. Men jag hoppas på nästa helg istället! Annars kommer jag hem tills balen, Den måste man ju titta på!!
I mina högrtalare spelas Justin Bieber, haha. Ja jag är 13 år, men den låten Baby är faktiskt så himla bra, man blir glad helt enkelt!
Jag längtar tills nästa onsdag då min älskade kommer hit igen. Jag bara ÄLSKAR DET! Känns skönt att han vill vara här!

 





Hey there, blonde girl

På fredagen skulle vi grillat i parken, men det regnade såklart, så Emeilie P och jag begav oss till Mia där även Anna var. Det var ett tag sen man träffade dom, så det var riktigt kul att få ha deras sällskap! När killarna kom så spelade vi wii Just Dance. Det är så himla roligt. Fast jag suger dock på det. Förutom Spice Girls låten, haha. Stan var inget speciellt roligt, så jag hade gärna hellre stannat hos Mia hela kvällen istället.
På lördagen gick jag och Älskling till Lilla Krogen där min släkt väntade. Vi skulle fira min kära mormor som fyllde hela 80 år! När vi kom tillbaka från mormor så kom Martina, Emelie, Emilia och Kristofer. Vi gick alla sen till simhallen. Där var det så himla roligt! Det var mycket mindre folk denna gång men det gjorde inget alls, blev nästa bättre så. Stämningen var på topp och ett tag så var alla ca 17 pers samlade i den lilla bubbelpoolen, alla satt över och på varandra, haha. Men kvällen var superbra och i duschen så blev det drama när Johanna låste upp till killarna, ni får räkna ut själva vad som hände, hahahaha.
Det blev inget La Scala för mig, alexander, Emilia, Karlsson och Martina, för vi gick till Alexander och mig och hade skit kul där! Inget man ångrar. Det blev en pizza på stan sen så skulle vi gå hem. Jag, Alle, Butti och Emilia. Butti trycker på stoppknappen i hissen och den går inte igång igen. Så där satt vi, i en hiss på 1 kvm, i mer än en timme. Vid fyratiden så kom brandkåren och räddade oss, haha. Vilken kväll alltså.. Alla fyra somnade trångt i Alexanders 1.20 säng, haha.
Igår var jag med Sanda hela dagen. Vi gjorde inget vettigt alls! haha. Men vi fick iaf veta hur jag ser ut som blond, med hennes clips. Jag lurade Alexander att jag färgat håret. Tog kort på telefonen och skickade. hahaha. Jag fick mig ett gott skratt iaf!

Fredagen -Valborg





Lördagen- simhallen



Hey there, blonde girl










RSS 2.0