18 dagar sedan

Imorgon är det 18 dagar sedan jag träffade min Älskling sist. Det är nästan tre veckor! 34 dagar sedan jag träffade mina underbara vänner och familj. Men nästa helg, då ska jag hem till Oskarshamn och krama sönder alla. Jobbigt att man inte kan träffa alla när man kommer hem bara, då Rebecca bor i Stockholm och Emelie ändå uppe i Umeå!! Men sånt är livet. Man får hoppas att vi alla bor på samma ställe någon dag bara.

Idag har jag och Sanda suttit i datasalen hela dagen igen. Det enda som får en att fortsätta är att man har sånt underbart sällskap!

Imorgon kommer Alexander och på söndag när han åker så tar han med sig mina kissebebisar. Kommer bli ensamt även om det bara gäller för tre dagar.



mmm, min snygga pojkvänn!


New York, New York

Nästa år fyller min kära far 50 år. Han har föreslagit att åka bort då. Bäst som han är så föreslår han New York! Jag hoppas verkligen på det. För det är ett av dom ställerna i världen som jag vill besöka i mitt liv.



"vi ska gosa sönder varandra"

Igår var jag på Cokkie and I och klippte mig. Dom är så proffisionella där, sådant som man värdesätter och gärna betalar extra för när man ska till frisören. Blev nog fem, sex centimeter kortare så det känns skönt! Efter det köpte jag lite småsaker. Bland annat hårform från life då mitt tagit slut. För mitt hår måste komma i form nu!
Idag har jag och Sanda suttit i datasalen från halv ett till halv sju. Kändes som mina ögon skulle brinna upp. Ett tag hade vi en sån där fnitterstund då vi skrattade åt allt, haha.
På fredag kommer min Alexander som jag äntligen får träffa efter nästan tre veckor. Som han sa, vi ska gosa sönder varandra! Ja minsann. Som alltid ska jag få honom att ta med lite saker till mig. Bland annat mina skinnhandskar som ja glömt, lite grejer som badlakan, påslakan mm , sedan min vintage pälsjacka från mormor! Får se om jag vågar ta på mig den, för det är inte riktigt min stil men jag tycker det är så sjukt snyggt!

Jag är ledsen över att jag har tittat klart på alla avsnitt jag har här på True Blood. Jag är besatt av det. Älskar alla härliga intima scener!


Feminima tjejer, maskulina tjejer, hetrokillar eller par

Vet inte riktigt hur jag ska börja. Jag hade en otroligt lyckad helg i Göteborg hos min syster och Alexandra. Jag shoppade för mycket och fick lite, så det brukar vara va? men är nöjd med mina köp. Bland annat ett par jeans med hög midja, ett par högklackade skor, underkläder mm. Vi hade myskväll på torsdagen och fredagen. På fredagen jobbade båda så jag begav mig in till stan. Finns nog inget bättre än att shoppa själv. För då får man gå till exakt vilka affärer man vill och man litar på sin egen smak! Underbart!
På lördagen var det shopping igen sen hem för att göra oss iordning för en utekväll. Trots att jag kämpade emot lagom mycket om att gå till Gayklubben Gretas så blev det ändå så tillslut. Inte så konstigt när det bara var jag och en till kille som var hetro, haha. Men det var riktigt riktigt roligt och jag och Alexandra dansade rumpan av två bögar också haha. Min syster trodde att dom var hetro och blev asarg, hahah. Men dom var som sagt gay, så det var så sjukt kul att dansa med dom när man visste att det inte var ngn sexuell koppling eller vad man säger! Jag hade mina nya skor på mig och kunde knappt gå när klockan var tre.
Något som var sjukt läskigt var att man inte visste vem som skulle ragga på en. Feminima tjejer, maskulina tjejer, killar eller par. Ja, haha det finns par som går dit för att få hem en tredje och det var det ett par som ville med mig, hahahah. Ja ganska kul ändå.
Jag kan säga att jag var lagom trött när jag skulle hem vid tolv dagen efter! '
För övrigt så vill jag skjuta upp allt som har med skolan och göra. Jag är sjukt intresserad men känner att jag inte har orken just nu.

Inte en så klyfter tjej

Åååh, va dum jag är. Mitt kök stod nyss i lågor.. haha, nej men min gryta gjorde det. Snacka om att jag blev rädd. Jag hade glömt bort att jag satt på spisen och hällt smör i. Så lite senare så brann det som sagt. Mitt hjärta slog i 300! hahah.
Fredagen var galen, det är allt jag kan säga. Kan också säga att jag fick fylla i lite minnesluckor åt Sanda igår, hahaha.
Nu vill jag bara hem till Oskarshamn, bort från all stress här och träffa mina vänner, familj mm. Jag längtar jätte mycket.
Nästa helg beger jag mig till Göteborg och min kära syster. Det ska bli så kul! Saknar henne så mycket!




R.O


The dog days are over

Idag satt jag och kollade lite på allt jag har på datorn och hittade historik mellan mig och Alexander. Åååh, jag blev nykär igen när jag satt och läste allt. Han är en sjukt guliig person och vem kan klandra mig för att falla för en såndan underbar person? Det här är en liten liten del av alla de saker som fick mig att falla.

- jag håller bara fast vid det som gör mig trygg..
- hur vet du att inte någon annan skulle få dig att känna dig trygg och få dig att må mycket bättre på andra sätt?
- det vet jag ju inte. men det är steget dit som är svårt..
- Mm...vissa skulle göra mycket för att försöka få dig att känna så i alla fall.


Igår tittade jag på VMA på MTV och såg ett upprädande av Florence + The Machine. Jag blev helt tagen och idag så kollade jag upp vad låten heter och den har spelats konstant idag på högsta volym. Den låten ger mig en sån sjuk gåshud!! Låten heter The dog days are over. Vilket ungefär betyder att de stilla dagarna är över. Ett gammalt uttryck.

Ikväll är det utgång som står på schemat. Så är väll bäst att börja göra sig iordning då.



Videon är sjukt bra. Nästa lite skrämmande. Jag gillar bäst att lyssna på den på Spotify, då får man mera känsla.

Cooler than me ....

Idag har varit en konstig dag. Jag har varit konstig idag. Har varit på dåligt humör sedan i måndags men idag vände det. Jag jag sprungit runt i hela lägenheten och sjungit :
"I used to paul all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me"
Ja just det, jag blev pepp av låten Cooler than me av Mike Posner. Sån himla bra låt! Så detta gjorde mitt pepphumör inför imorgon!
På eftermiddagen så åkte jag in till stan med Sanda. Som sagt jag var på konstigt humör idag och vi gick bara runt och skrattade åt sjuka saker. Åt ingenting egentligen, haha.

Ikväll hoppas jag att få skypa med älsklingen! Jag saknar honom så och alla mina underbara vänner där hemma!




Mina Älskade Vänner! jag är alltid så lycklig med er!



R.O


Trött idag

Nu är jag trött på detta. Vanligvis börjar skolan runt 10, 11.. kanske till och med ett men två dagar i rad har vi börjat sjukt tidigt! I går började vi vid åtta. Snacka om att jag inte är van att gå upp vid sex, halvsju. Speciellt inte när jag totalt vridit om mina dygn. Idag skulle vi till Karlshamn och vi skulle åka med tåget dit vid tjugo i åtta!! På toppen på det så försov jag mig med. Vaknade vid sju av ett sms av Sanda. En timme senare vad jag tänkt mig. Så det blev en bra start på dagen, inte! Mådde skit illa på tåget, haha. Vad pesimistisk jag är idag! Sedan när vi ska hoppa av tåget säger jag "ååh frisk luft!", drar in ett djupt andetag och höll på att spy!! För i Karlshamn har dom någon himla industri som gör att det luktar. Jag lovar att det luktar 100 ggr värre än Mönsterrås bruk. Hela vägen andades jag genom munnen och när jag väl skulle testa och se om det fortfarande luktade så kom stanken emot mig och jag fick kvälningar. Min speedfrukost var påväg upp och då ljuger jag inte. Var rädd på allvar att jag skulle spy mitt på gatan! Så illa var det!
Iaf, idag hade jag tvättid 18-21. När jag kommer till tvättstugan kvart över sex så ligger det massa kläder där. Jag blir sjukt förbannad och slänger in min tvätt och låser med min bricka! Den dumma jävel får skylla sig själv tänkte jag. En kvart senare plingar tre små indier på min dörr och säger att det är låst till tvättstugan. Dom pratade bara engelska och jag svarar irriterat att, ja det är klart att det är låst. Det är min tvättid!! haha. Snacka om inget tålamod idag! Läxade upp dom att man måste vara ute när ens tid är slut!
Dumma katter förstörde en av mina ljuslyktor idag med! haha 






R.O


På högsta volym

Jag har haft en helt underbar helg. Alexander kom till mig i fredags. Vi tittade lite på True blood, som jag iofs redan har tittat klart på men gjorde inget att göra det igen med älsklingen då jag tycker så mycket om det! Efter det så gjorde jag upp ett varmt bad med badsalt så det skummade och blev över. Det var så sjukt mysigt. Tände lite ljus också. Det höjer så himla mycket, bara lite ljus!
På lördagsmorgonen gjorde jag en stor och härlig frukost! Sedan begav vi oss in till stan och bara hade det allmänt bra! Tänkte att vi skulle åka hem och laga mat men vi åkte till Max och åt istället. Vi pratade massa om allt mellan himmel och jord. Vi har så mycket att prata om jämt. Det tycker jag är underbart. Att efter nästan ett och ett halvt år, att man fortfarande har så mycket att prata om! Hela helgen har vi bara levt, tagit dagen som den kommit. Njutit av varandras sällskap.
Vid sextiden åkte Alexander iaf hem och lämnade mig här med två gosesjuka katter. Dom har legat och sovit bredvid varandra hela kvällen i soffan på min fårullspläd!
Nu ska jag snart titta på Mamma Mia som går på 3:an.



Snart ska jag som sagt till Göteborg och min kära syster och flickvän! Då ska jag gå på TopShop, jag vill ha denna playsuit!! Så himla fiiin!

Tittade på Skånefruar på reprisen idag, då spelades Himlen runt hörnet av Lisa Nilsson. Så nu har jag lyssnat på den hela kvällen. Så fruktansvärt härlig låt.
Har även lyssnat på Avril Lavignes låt, When you're Gone. Det är en sån låt som jag får rysningar av och som jag sjunger med till i refrängen och låtsas sjunga i en mick, haha. Det är känsla. Och den ska spelas på högsta volym!



R.O

Relativt mörk höstdag

Igår satt jag uppe hela natten i photoshop. Jag tycker det är så fruktansvärt roligt! Nu vill jag bara ha en kamera så jag kan ta lite fina bilder med, så man slipper låna andras!
Idag har varit en velande dag. Har inte vetat om jag skulle gå ut eller om jag skulle tvinga hit Alexander. Men direkt när jag vaknade och såg att det var relativt mörkt ute, plus att det regnade så försvann mitt partyhumör som jag hade haft hela kvällen igår. Så jag ringde till Alexander och efter lite så fick jag honom att komma denna helgen!

Nu har jag precis städat färdigt hela lägenheten. Jag har srungit runt med mitt rengöringsspray i högsta hand! haha.

Nästa helg kanske jag åker hem till Oskarshamn eller så går jag ut. Har inte bestämt mig än, så det får tiden avgöra. Jag vet iaf att den 23 så åker jag till min syster och Alexandra. Ska bli så kul!!
Jag fyller snart  20 också, så tänkte styra upp något. Ska snart skicka ut inbjudningar till mina kära vänner. Men jag behöver råd.. Ska vi bara vara tjejer eller killar med? Förslag? Men den 16 oktober, en lördag, planera inte in något tjejer!



Snart kommer älskling och min KisseBebis, Max


Jag har fått en kärlek till Mojos låt, Lady, fast i Olle Hedbergs version som han sjöng i Idol.


PS





Tackar gudarna för PhotoShop!
Jag Älskar att fördriva min tid med detta.


För att gå tillväga med detta så börjar man med att välja ut bilder man vill byta till. Sedan är det att lägga in dom i den bilden med ramarna. Sedan börjar man att ändra storleken. Detta gör man genom att gå in på redigera-omvandling-skala. Sedan är det bara att börja dra i hörnen för att passa in storleken. Efter det vill man att bilden ska få samma perspektiv som bilden. Enklast gör man det med redigera-omvandling-skeva. Sedan dra i hörnen och få dem att passa in över den gamla.

Were you are

Har nog inte så mycket att skriva idag. Vet bara att jag saknar alla hemma jätte mycket!
Nu har Sanda bestämt sig för att börja på gym och då även jag när jag hittade alla spännande pass dom hade, tex dirty dancing, tydligen någon speciell dansstil där en stol bla är redskap under passet! haha, passar mig perfekt!! Dom har även Zumba, så ska bli skit kul!
Har även precis kört ett pass zumba hemma plus att jag varit ute och gått idag. Det känns skönt att vara igång!
Idol började ju i tisdags så jag antar att mina klipp komme att rinna på, på mina favoriter! Här kommer ett ifrån igår, onsdag!



Olle Hedberg. Grymt, grymt bra!!






I wanna be were you are my darling

Ett namn att lägga på minnet

Igår hade vi inventering. Finns ingen bättre känsla efter det. Nej det finns många bättre! Efter så fryser man, har ont i huvudet och känns som man ska bli sjuk men känslan försvinner efter några timmar. Jag hade en riktigt mysig kväll. Gjorde popcorn, tittade på Idol och myste med min Kissebebis. 
Idag började min lektion vid tre så jag begav mig in till Trossö en sväng sen till skolan. Vi skulle börja med GIS, jag tyckte faktiskt att det var riktigt invecklat!! Men det ska nog lossna snart!
Imorgon börjar jag vid ett till tre. Känner att jag har det ganska bra ibland!
Har inte riktigt bestämt mig hurvida helgen ska ta form. Om jag ska stanna kvar här och gå ut eller be att min älskling kommer hit.
Idag fick jag ett jätte gulligt medelande av Nico! Sen skrev hon också att jag skulle kolla hennes blogg, där hon gjort ett jätte fint inlägg om "The Gang"! Hon är så gullig!
För övrigt undviker jag att behöva gå och handla då min cykel blivit snodd och Sandas har punka. Vilker flyt vi har alltså! haha. 
Om två veckor åker jag och hälsar på min kära syster i Göteborg. Jag längtar!

 

Janine Nyman är ett namn att lägga på minnet. När hon sjöng fick jag rysningar och gåshud!!! Så otroligt duktig!

Effektiv dag

Trots att jag vaknade vi halv ett så har jag haft en otroligt effektiv dag. Gick upp och städade. Plockade iordning, damsugade och torkade golven. Sedan har även beställt och laddat ner vår kurslitteratur. Snart ska jag även till frukthuset och köpa lite frukt, mjölk osv för att sedan bege mig ut på en promenad. Har även planerat att läsa lite How to in ArcGIS. Hur ska jag hinna med? Men måste göra så mycket som möjligt idag för att kunna vara trött vid klockan tio ikväll. Ska även slänga alla tomma ciderflaskor från i fredags.
Yes, i fredags gick allt rent åt helvete till en början, men efter några snilleblixtar blev det utgång för mig och Sanda. Vi hade planerat att gå till Nivå men där var det lika tommt som i min mage just nu, haha. Så vi begav oss till Harrys istället och jag ska inte ljuga utan ska säga att jag blev förvånad. Trodde inte att det var ett sånt dansställe men det fick jag tillbaka. Det var skit kul! Så kul att jag knappt kunde stå på mina fötter dagen efter! Men det var det klart värt. Visst, det var en del konstigt folk, men det var skit kul ändå. Inklusive en kille som förföljde oss, haha?
Ikväll ska jag beställa lite fotoförstoringar som ska upp på min vägg så småningom. Har dock inte bra kort på alla jag vill ha, men dom får väll komma någon annan gång!



R.O

RSS 2.0